
ΗΠΑ και Ισραήλ προετοιμάζονται για τρομοκρατικές ενέργειες ενόψει του Millennium
Επί ποδός πολέμου, ενόψει της νέας χιλιετίας, είναι οι CIA, το FBI και οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ, προκειμένου να προλάβουν την έκρηξη αλλεπάλληλων τρομοκρατικών επιθέσεων στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και ανά τον κόσμο. Παράλληλα, στο Ισραήλ οι αρχές ασφαλείας βρίσκονται σε επιφυλακή για να προστατεύσουν τους Αγίους Τόπους από βίαιες ενέργειες θρησκόληπτων.
67
Επί ποδός πολέμου, ενόψει της νέας χιλιετίας, είναι οι CIA, το FBI
και οι τελωνειακές αρχές των ΗΠΑ, προκειμένου να προλάβουν την έκρηξη αλλεπάλληλων τρομοκρατικών επιθέσεων στο εσωτερικό των ΗΠΑ, αλλά και ανά τον κόσμο. Παράλληλα, στο Ισραήλ οι αρχές ασφαλείας βρίσκονται σε επιφυλακή για να προστατεύσουν τους Αγίους Τόπους από βίαιες ενέργειες θρησκόληπτων.
Η νέα οδηγία, πέμπτη κατά σειρά του τελευταίου τετραμήνου που εξέδωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, προειδοποιώντας τους Αμερικανούς για σχεδιαζόμενες ανά τον κόσμο επιθέσεις, εκεί όπου θα λάβουν χώρα μεγάλες συγκεντρώσεις ή εορτασμοί, ήλθε την επαύριο της σύλληψης 14 υπόπτων στο Πακιστάν και την Ιορδανία, που περιγράφονται ως συνεργάτες του εκατομμυριούχου φερόμενου ως αρχιτρομοκράτη Οσάμα μπιν Λάντεν.
Καταγράφονται επίσης τις τελευταίες μέρες, διάφορα άκρως ανησυχητικά επεισόδια, όπως η σύλληψη του Αλγερινού που πέρασε τα σύνορα με τον Καναδά με ένα νοικιασμένο αυτοκίνητο φορτωμένο με εκρηκτικές ύλες, καθώς και οι συλλήψεις τριών ατόμων -ενός στη Φλόριντα και δύο στην Καλιφόρνια- με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν την τοποθέτηση βομβών σε πυρηνικούς σταθμούς παραγωγής ηλεκτρισμού. Εξάλλου, στο Φλάγκσταφ της Αριζόνας αναφέρθηκε η κλοπή χιλίων κιλών εκρηκτικού υλικού από ορυχείο.
Η αυγή της νέας χιλιετίας, είναι μια μεγάλη μέρα για τους τρομοκράτες δήλωσε ένας ειδικός πράκτορας του FBI. Εξάλλου, ο συντονιστής της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Κλαρκ προειδοποιεί για πιθανές επιθέσεις τρομοκρατών του κυβερνοχώρου, που ίσως σχεδιάζουν να ακινητοποιήσουν τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε διάφορα αστικά κέντρα, με στόχο τη διακοπή και εξουδετέρωση της λειτουργίας ηλεκτρικών, τηλεφωνικών και αστυνομικών σταθμών, δικτύων και εγκαταστάσεων.
Γίνεται επίσης εκτενής αναφορά στο ενδεχόμενο να παρευρεθούν μαζί με τους προσκυνητές της Πρωτοχρονιάς, στην Ιερουσαλήμ και το Βατικανό, ομάδες θρησκευτικών εξτρεμιστών με την αποστολή επίσπευσης της Αποκάλυψης και της έλευσης του Μεσσία. Οι αρχές του Ισραήλ προχώρησαν ήδη στην απέλαση 34 Αμερικανών με αυτή την κατηγορία.
ΑΠΕ
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442