Διαπραγματεύσεις Ζιμπάμπουε – Ρουάντα για τερματισμό των εχθροπραξιών
Στρατιωτική επιτροπή από τη Ζιμπάμπουε μετέβη, την Κυριακή, στη Ρουάντα, για διαπραγματεύσεις αναφορικά με την ασφαλή διέξοδο των δυνάμεών της, οι οποίες έχουν αποκλειστεί από αντάρτες του Κονγκό που στηρίζονται από την κυβέρνηση του Κιγκάλι.<p
Στρατιωτική επιτροπή από τη Ζιμπάμπουε μετέβη, την Κυριακή, στη Ρουάντα, για διαπραγματεύσεις αναφορικά με την ασφαλή διέξοδο των δυνάμεών της, οι οποίες έχουν αποκλειστεί από αντάρτες του Κονγκό που στηρίζονται από την κυβέρνηση του Κιγκάλι.
Η τετραμελής επιτροπή βρίσκεται από την άφιξή της στην πρωτεύουσα της Ρουάντα σε συνεχείς επαφές με στρατιωτικούς αξιωματούχους και αντάρτες ηγέτες, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο στην πόλη Ικέλα, στο βορειοανατολικό Κονγκό, όπου αντάρτες έχουν περικυκλώσει 700 περίπου στρατιώτες της Ζιμπάμπουε, που υποστηρίζουν τον πρόεδρο του Κονγκό, Λοράν Καμπιλά.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.