Nικητής ο Τραϊκόφσκι και στις επαναληπτικές εκλογές στην ΠΓΔΜ, υποστηρίζει η κυβέρνηση
Ο κεντροδεξιός υποψήφιος, Μπόρις Τραϊκόφσκι, νίκησε στις
επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΠΓΔΜ το σοσιαλδημοκράτη αντίπαλό του, Τίτο Πετκόφσκι, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβερνώσας συμμαχίας, VMRO-DPMNE.
Ο κεντροδεξιός υποψήφιος, Μπόρις Τραϊκόφσκι, νίκησε στις επαναληπτικές εκλογές της Κυριακής για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΠΓΔΜ το σοσιαλδημοκράτη αντίπαλό του, Τίτο Πετκόφσκι, σύμφωνα με ανακοίνωση της κυβερνώσας συμμαχίας, VMRO-DPMNE.
Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι στις επαναληπτικές εκλογές σε 230 εκλογικά τμήματα, όπου είχαν διαπιστωθεί παρατυπίες κατά το δεύτερο γύρο της 14ης Νοεμβρίου, ο Τραϊκόφσκι απέσπασε 133.637 ψήφους, συγκεντρώνοντας συνολικά 582.663 ψήφους.
Επιπλέον, ο Πετκόφσκι συγκέντρωσε μόλις 3.568 ψήφους, φτάνοντας έτσι τις 513.504 ψήφους.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.