Τέσσερις διεκδικητές για το ξενοδοχείο Hilton
Σε αναζήτηση ενδιαφερομένων για την απόκτηση της Ιονικής Ξενοδοχειακής, ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Hilton των Αθηνών και του Grecotel Rodos Imperial που διαχειρίζεται η Grecotel, έχει επιδοθεί η διοίκηση του ομίλου της Alpha Τράπεζας Πίστεως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εξουσίας το Σάββατο.
Σε αναζήτηση ενδιαφερομένων για την απόκτηση της Ιονικής Ξενοδοχειακής, ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Hilton των Αθηνών και του Grecotel Rodos Imperial που διαχειρίζεται η Grecotel, έχει επιδοθεί η διοίκηση του ομίλου της Alpha Τράπεζας Πίστεως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Εξουσίας το Σάββατο.
Με δηλώσεις του στην εφημερίδα, ο πρόεδρος της Τράπεζας Πίστεως Γιάννης Κωστόπουλος αναφέρει πως το Hilton θα ξαναγίνει το κέντρο των Αθηνών και για αυτό αναζητά επενδυτή που θα μετατρέψει το ξενοδοχείο σε πιο αποδοτική επιχείρηση.
Το Hilton λειτούργησε το 1963 και, από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, τη διαχείριση έχει αναλάβει η Hilton International. Η παρούσα σύμβαση λήγει τον Ιούνιο του 2000.
Ωστόσο, η Ιονική Ξενοδοχειακή έχει ουσιαστικά ανακοινώσει πως είναι ανοιχτή και σε άλλες προτάσεις πέραν της Hilton International και ο αριθμός των ενδιαφερόμενων είναι ήδη τέτοιος, ώστε η Πίστεως ελπίζει πως θα πετύχει σημαντική άνοδο του εκμισθώματος.
Συγκεκριμένα, για το Hilton έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον η οικογένεια Δασκαλαντωνάκη, που διαχειρίζεται και άλλο ξενοδοχείο της Ιονικής, ο όμιλος Διβάνη, που κατέχει ήδη το παρακείμενο Divani Caravel και ενδιαφέρεται σοβαρά για την περαιτέρω εξάπλωσή του στο κέντρο της Αθήνας, καθώς και ο Αλέξανδρος Κοιμήσης, διευθύνων σύμβουλος του συγκροτήματος της Βουλιαγμένης ΑΞΕ Αστήρ, ο οποίος, όπως αναφέρει η Εξουσία, δηλώνει πως μέσα στα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας του περιλαμβάνεται και το Hilton.
- Ναρκισσιστής, παράφρων ή αφοσιωμένος εραστής; Το αίνιγμα του κοινωνικού παρία Χίθκλιφ στα «Ανεμοδαρμένα Ύψη»
- Ο παθιασμένος έρωτας είναι πιο σπάνιος από όσο πιστεύουμε
- Το «μπουμ» των micro-weddings
- Η κλιματική μετανάστευση είναι εδώ – Από τον Παγκόσμιο Νότο στα φονικά περάσματα της Μεσογείου
- Δεν βλέπουν να βγαίνει στην κυβέρνηση η επιχείρηση αλλαγής ατζέντας «γαλάζιες» φωνές
- Κατασκοπεία στις Ένοπλες Δυνάμεις: Το άρθρο 298 στο ν. Δένδια ανοίγει τη συζήτηση περί ελληνικής ιθαγένειας




