Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Ο Αλθαμόρα παγκόσμιος πρωταθλητής ταχύτητας μοτοσικλέτας στα 125 κ.εκ.
Ο Ιταλός Μάρκο Μελάντρι νίκησε στην κατηγορία των 125 κ.εκ. το Γκραν Πρι Αργεντινής, τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μοτοσικλετών, αλλά τον τίτλο κατέκτησε με ένα βαθμό διαφορά (227 - 226) ο Ισπανός Εμίλιο Αλθαμόρα που τερμάτισε δεύτερος. Τρίτος στον αγώνα κατατάχτηκε ο Ιταλός Ρομπέρτο Λοκατέλι.
Ο Ιταλός Μάρκο Μελάντρι νίκησε στην κατηγορία των 125 κ.εκ. το Γκραν Πρι Αργεντινής, τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας μοτοσικλετών, αλλά τον τίτλο κατέκτησε με ένα βαθμό διαφορά (227 – 226) ο Ισπανός Εμίλιο Αλθαμόρα που τερμάτισε δεύτερος. Τρίτος στον αγώνα κατατάχτηκε ο Ιταλός Ρομπέρτο Λοκατέλι.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!