
Οι πρώτοι πρόσφυγες επιστρέφουν στο Αν. Τιμόρ
Ντίλι- Το πρώτο αεροπλάνο με επιβάτες εκτοπισμένους από το Ανατολικό Τιμόρ επέστρεψαν την Παρασκευή από το Δυτικό Τιμόρ κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας και έτυχαν συγκινητικής υποδοχής.
34
Ντίλι- Το πρώτο αεροπλάνο με επιβάτες εκτοπισμένους από το Ανατολικό Τιμόρ επέστρεψαν την Παρασκευή από το Δυτικό Τιμόρ κάτω από ισχυρά μέτρα ασφαλείας και έτυχαν συγκινητικής υποδοχής.
Eνενήντα άνθρωποι, περίπου, κρατώντας μικρές τσάντες με τα προσωπικά τους αντικείμενα ξεκίνησαν από το Κουπάνγκ του Δυτικού Τιμόρ, συνοδευόμενοι από αξιωματούχους της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR)
.
Reuters
- Το μέλλον είναι εδώ – Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζει σήμερα το νέο «Γ. Καραϊσκάκης»
- Χάρι Κέιν, ο… τυφώνας: Πέρασε Πελέ, κυνηγά Μέσι-Εμπαπέ και μπήκε στο πάνθεον της Ιστορίας (pics, vids)
- Βίκυ Καγιά: Πώς κινήθηκε για το δημοσίευμα που την ήθελε να χωρίζει με τον Ηλία Κρασσά
- Φλόριντα: Ανατριχιαστική μαρτυρία για την 31χρονη που κατασπαράχθηκε από αλιγάτορα σε ποτάμι
- Βενεζουέλα: Άνδρας βρέθηκε ζωντανός 7 ημέρες μετά τους σεισμούς – Πασχίζουν να τον ανασύρουν από τα συντρίμμια
- Ποιοι και πόσα χρωστάνε στην Εφορία – Γιατί δεν προχωρούν οι ρυθμίσεις για τα ληξιπρόθεσμα χρέη
- Ποια ηλικιακή κατηγορία κινδυνεύει περισσότερο από την φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό
- Το «πείραμα» του Γκρατς – Ο θρίαμβος μιας κομμουνίστριας δημάρχου στην Αυστρία, στη «φωλιά» της Ακροδεξιάς
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442