
Επίθεση του Σοσιαλιστικού Κόμματος ενάντια στην Αντιπολίτευση
Βελιγράδι - Επίθεση κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης της Σερβίας έκανε ο εκπρόσωπος του Σερβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιβιτσα Ντάτσιτς υποστηρίζοντας ότι στη χώρα υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που φανερά παραβλέπουν τη βούληση του λαού και ενδιαφέρονται για τις θέσεις των Βρυξελλών, της Ουάσιγκτον και της Βόννης και για αυτό δεν έχουν προοπτική.
55
Βελιγράδι – Επίθεση κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης της Σερβίας έκανε ο εκπρόσωπος του Σερβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιβιτσα Ντάτσιτς υποστηρίζοντας ότι στη χώρα υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που φανερά παραβλέπουν τη βούληση του λαού και ενδιαφέρονται για τις θέσεις των Βρυξελλών, της Ουάσιγκτον και της Βόννης και για αυτό δεν έχουν προοπτική.
Ο κ. Ντάτσιτς είπε ότι ευτυχώς στη χώρα του υπάρχουν περισσότεροι πατριώτες από τους προδότες, τονίζοντας ότι όταν κάποιος από την ίδια τη χώρα εξαπολύει βαρύτερες κατηγορίες εναντίον μας από ότι εναντίον εκείνων που βομβάρδισαν τη χώρα, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί τίποτε άλλο παρά προδότης.
Ο εκπρόσωπος του Σερβικού Σοσιαλιστικού Κόμματος επανέλαβε τη θέση του κόμματος του ότι όλοι θα κριθούν στις εκλογές από το λαό για τη δράση τους γιατί ο λαός είναι ανώτατος πολιτικός κριτής.
Δε φοβόμαστε το λαό, καθώς όλα αυτά τα χρόνια εργαστήκαμε για τη διατήρηση και υπεράσπιση των κρατικών και εθνικών μας συμφερόντων. Οι πολιτικοί της αντιπολίτευσης θα μείνουν στην πολιτική ιστορία του λαού μας ως αιώνιοι υποψήφιοι για αξιώματα, τόνισε.
Αναφερόμενος στην κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο εκτίμησε ότι συνεχίζονται τα εγκλήματα των Αλβανών ανταρτών υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και ότι πρέπει να σταματήσει η εκμετάλλευση του παγκόσμιου οργανισμού και της ειρηνευτικής αποστολής του ΟΗΕ.
Πρόσθεσε ακόμη ότι πολλά κράτη συμφωνούν με τη θέση της Γιουγκοσλαβίας ότι το διεθνές δίκαιο δεν μπορεί να ερμηνεύεται με τρόπο που να εξυπηρετεί μία ή δύο δυνάμεις. Κάθε αναβίωση του δόγματος περιορισμένης κυριαρχίας ή νομιμοποίησης των αποκαλούμενων ανθρωπιστικών επεμβάσεων δεν μπορεί να βρει υποστήριξη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, υπογράμμισε.
ΜΠΕ
- Ισπανία: 12 νεκροί από μεγάλη δασική φωτιά – Βρέθηκαν καμένοι στα αυτοκίνητά τους
- Βάγια Νέστορα: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής – Τρεις συλλήψεις
- Κάποιοι ξεχνάνε τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και γιατί μπόρεσε να αλλάξει τη χώρα
- Αϊζέα Κάνααν σχολίασε τον Παναθηναϊκό
- Πώς η Ευρώπη κατάφερε να κάνει τα περισσότερα ύδατα κολύμβησης της «εξαιρετικά»
- Το καλοκαίρι ξεκινά από το ταξίδι: Η Κρήτη σε καλεί και η ANEK LINES σε βάζει… εν πλω σε mood διακοπών
- Λεπέν και Φάρατζ: Βαθιά μέσα σε σκάνδαλα διαφθοράς, προσπαθούν να σωθούν επικαλούμενοι «κυνήγι μαγισσών»
- Ο «Αρσέν Λουπέν» γυρίζει την Αττική
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442