Στα τέλη του 19ου αιώνα ο γιος ενός αγρότη και η κόρη ενός μεγαλοκτηματία εγκαταλείπουν την Ιρλανδία και φτάνουν στην Οκλαχόμα. Παλεύουν κόντρα σε κάθε είδους αντιξοότητες, προκειμένου να αποκτήσουν ένα κομμάτι γης και να ορθοποδήσουν. Τομ Κρουζ Ηθοποιός: Νικόλ Κίντμαν Ηθοποιός: Κολμ Μίνι Ρον Χάουαρντ
Στα τέλη του 19ου αιώνα ο γιος ενός αγρότη και η κόρη ενός μεγαλοκτηματία εγκαταλείπουν την Ιρλανδία και φτάνουν στην Οκλαχόμα. Παλεύουν κόντρα σε κάθε είδους αντιξοότητες, προκειμένου να αποκτήσουν ένα κομμάτι γης και να ορθοποδήσουν.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.