Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Pretty Little Liars: Τα μυστικ-Α αποκαλύπτονται στο καλοκαιρινό φινάλε

Pretty Little Liars: Τα μυστικ-Α αποκαλύπτονται στο καλοκαιρινό φινάλε

Μαντώ Σιώμου Το καλοκαιρινό φινάλε του 6ου κύκλου της επιτυχημένης νεανικής τηλεοπτικής σειράς «Pretty little liars» του ABC Family, θα προβληθεί στις 11 Αυγούστου 2015, και θα είναι σίγουρα το πιο -Αποκαλυπτικό. Τα υπόλοιπα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Ιανουάριο του 2016. Η δραματική σειρά μυστηρίου, η οποία είναι βασισμένη στα βιβλία της Σάρα […]

Μαντώ Σιώμου

Το καλοκαιρινό φινάλε του 6ου κύκλου της επιτυχημένης νεανικής τηλεοπτικής σειράς «Pretty little liars» του ABC Family, θα προβληθεί στις 11 Αυγούστου 2015, και θα είναι σίγουρα το πιο -Αποκαλυπτικό. Τα υπόλοιπα επεισόδια θα ξεκινήσουν να προβάλλονται τον Ιανουάριο του 2016.

Η δραματική σειρά μυστηρίου, η οποία είναι βασισμένη στα βιβλία της Σάρα Σέπαρντ, ξεκίνησε να προβάλλεται στις 8 Ιουνίου του 2010 στην Αμερική και γρήγορα έγινε μεγάλη επιτυχία, προκαλώντας υστερία στο νεανικό κοινό.

Πέντε χρόνια αγωνίας για τους τηλεθεατές φτάνουν σιγά σιγά στο τέλος, καθώς οι τέσσερις πρωταγωνίστριες της σειράς, η Άρια, η Σπένσερ, η Χάνα και η Έμιλι, είναι πιο κοντά από ποτέ στο να ανακαλύψουν την αλήθεια και ποιος κρύβεται πίσω από το πρόσωπο τουμυστηριώδη -Α.

Το Ρόουζγουντ είναι μια μικρή και όμορφη γραφική πόλη γεμάτη όμως κρυμμένα μυστικά. Τέσσερις αποξενωμένες φίλες, η Άρια, η Σπένσερ, η Χάνα και η Έμιλι κρύβουν ίσως το μεγαλύτερο.

Ένα χρόνο πριν η Άλισον,η αρχηγός της παρέας, εξαφανίστηκε και οι υπόλοιπες κοπέλες ορκίστηκαν πως δεν θα αποκάλυπταν πότε τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ. Αρχικά πίστευαν πως το κοινό τους μυστικό θα τις έφερνε ακόμη πιο κοντά, αλλά συνέβη ακριβώς το αντίθετο.
Καθώς το μυστήριο για την εξαφάνιση της Άλισον έρχεται ξανά στην επιφάνεια, τα κορίτσια αρχίζουν να λαμβάνουν απειλητικά μηνύματα από έναν άγνωστο, που υπογράφει με το γράμμα «A». Τα κορίτσια θεωρούν πως πίσω από τον «Α» κρύβεται η Άλισον, καθώς τους λέει πράγματα που μόνο η ίδια θα μπορούσε να γνωρίζει. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι συνειδητοποιούν ότι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους και παρακολουθεί το κάθε τους βήμα.
Τα κορίτσια συμμαχούν ενάντια στον καινούριο εχθρό αλλά το ερώτημα είναι αν θα παραμείνουν και στην πορεία φίλες καθώς τα πιο σκοτεινά μυστικά τους αποκαλύπτονται το ένα μετά το άλλο.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν οι Λούσι Χέιλ ως Άρια Μοντγκόμερι, Άσλι Μπένσον ως Χάνα Μαρίν, Τρόιαν Μπελισάριο ως Σπένσερ Χέιστινγκς, Σέι Μίτσελ ως Έμιλι Φίλντς, και Σάσα Πίτερς ως Άλισον ΝτιΛορέντις.

Άρια Μοντγκόμερι
Η Άρια Μοντγκόμερι έχει μόλις επιστρέψει στο Ρόσγουντ μετά από ένα χρόνο στο εξωτερικό, στην Ισλανδία. Αγωνίζεται με τα πληγωμένα συναισθήματα πάνω στην απάτη του πατέρα της Μπάιρον και εμποδίζει τη μητέρα της, Έλλα, από το να μάθει την αλήθεια. Για να περιπλέξει τα πράγματα, πρέπει να κρύψει τα συναισθήματά της για το νέο καθηγητή Αγγλικών της, Έζρα Φιτζ, από την οικογένειά της.

Χάνα Μαρίν
Η κάποτε παχουλή Χάνα Μαρίν έχει γίνει πλέον «το» κορίτσι του Ρόσγουντ, αλλά εξακολουθεί να παλεύει με την ανάγκη να εξαγνιστεί. Έτσι, κλέβει από τα καταστήματα ως μια εξίσου συναρπαστική συγκίνηση. Αλλά συλλαμβάνεται και οι κατηγορίες εναντίον της αποσύρονται μόνο επειδή η μητέρα της, Άσλεϊ, παίρνει τα πράγματα στα χέρια της. Ο κύριος στόχος της Άσλεϊ είναι να κρατήσει τη δικιά της φήμη και της κόρης της άψογη.

Έμιλι Φιλντς
Η Έμιλι Φιλντς, μια αθλήτρια που προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι, βρίσκει τον εαυτό να προσέχει τη νέα γειτόνισσα της Μάγια. Η Μάγια είναι ένα ελεύθερο πνεύμα, που μετακόμισε στο παλιό σπίτι της Άλισον, απέναντι από την Έμιλι.

Σπένσερ Χέιστινγκς
Η Σπένσερ Χέιστινγκς είναι τελειομανής και άριστη μαθήτρια, η οποία αγωνίζεται να ξεχωρίζει στην υπερ-επίτευξη της οικογένειάς της. Αυτό αφήνει την αίσθηση της ότι είναι μόνη της, μέχρι που βρίσκει παρηγοριά στην αγκαλιά του αρραβωνιαστικού της αδελφής της Μελίσα.

Υπάρχουν αρκετοί υποστηρικτικοί χαρακτήρες σε επαναλαμβανόμενους ρόλους στην πόλη του Ρόσγουντ, μερικούς απ’αυτούς υποδύονται οι ηθοποιοί, Χόλι – Μαρί Κόμπς, Τζάνελ Πάρις, Ίαν Χάρντινγκ, Κίγκαν Άλεν, Τάιλερ Μπλάκμπερν, Τσαντ Λόου και Λέσλι Φέρα.



Ο πρώτος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Ιουνίου 2010 με 2,47 εκατομμύρια τηλεθεατές, και διατήρησε τακτικό κοινό τους 2,5 εκατομμύρια τηλεθεατές κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προβολής της. Το καλοκαιρινό φινάλε σκόραρε 3,07 εκατομμύρια τηλεθεατές, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο σε μια σειρά. Η σειρά έκανε παύση, και επέστρεψε με την πρεμιέρα του χειμώνα στις 3 Ιανουαρίου, 2011, με 4,22 εκατομμύρια τηλεθεατές, για να γίνει μία από τις κορυφαίες τηλεοπτικές μεταδόσεις του ABC Family μέχρι σήμερα. Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 49 χώρες.

Η δημοφιλής σειρά είναι βασισμένη στη σειρά βιβλίων της Σάρα Σέπαρντ. Το πρώτο βιβλίο με τίτλο «Pretty Little Liars» κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2006 και το δωδέκατο με τίτλο «Burned» κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2012. Η συγγραφέας κάνει μια γκεστ εμφάνιση ως καθηγήτρια Κα Σέπαρντ, στο 7ο επεισόδιο του 1ου κύκλου.

-Το 2013 στα «Teen Choice Awards» κέρδισε 7 βραβεία ενώ συνολικά από το 2010 έχει κατακτήσει στη διοργάνωση 18 βραβεία

-To 2014 στα «People’s Choice Awards», η Λούσι Χέιλ κέρδισε το βραβείο της αγαπημένης ηθοποιού καλωδιακού σταθμού, ενώ η σειρά προτάθηκε για την κατηγορία της «Αγαπημένης Δραματικής Σειράς».

-Το 2015 στα «People’s Choice Awards», η σειρά κατέκτησε το βραβείο «Καλύτερης Δραματικής Σειράς στην Καλωδιακή Τηλεόραση».
-Η Άσλεϊ Μπένσον ήταν αυτή, που πρότεινε για τους τίτλους αρχής της σειράς το τραγούδι «Secrets», που ερμηνεύει το συγκρότημα των «The Pierces».

-H ηθοποιός Σάσα Πίτερς, που υποδύεται την Alison DiLaurentis, ήταν 12 χρονών όταν γυρίστηκε το πιλοτικό επεισόδιο της σειράς, το 2008. Είναι αρκετά χρόνια νεότερη από τα υπόλοιπα μέλη. Η Τρόιαν Μπελισάριο είναι η μεγαλύτερη από τα κορίτσια.

-Σχεδόν όλα τα μέλη της σειράς γνωρίζανε ποιος είναι ο -Α εκτός από την Λούσι Χέιλ. Φοβόντουσαν ότι θα το αποκαλύψει επειδή, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της, δεν είναι καλή στο να κρατάει μυστικά.

-Το Pretty Little Liars ήταν η σειρά με τα περισσότερα χτυπήματα στο twitter για δύο χρόνια, μέχρι που πήρε τη πρωτιά το The Walking Dead.

-Στην πέμπτη σεζόν, το 24 επεισόδιο «I’m A Good Girl, I Am», είναι το τελευταίο που τελειώνει με σκηνή του –Α. Όλα τα υπόλοιπα επεισόδια δεν έχουν -Α φινάλε.

-Το Pretty Little Liars είναι η μεγαλύτερη σειρά του ABC Family. Μετά την 7η σεζόν, θα έχουν προβληθεί 160 επεισόδια.

entertainment.in.gr

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024