Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
MTV VMA 2018: τι είδαν τα ματάκια μας

MTV VMA 2018: τι είδαν τα ματάκια μας

Αν ψάχνετε σικ σύνολα και μεγάλες εμφανίσεις, τότε σίγουρα δεν θα τις βρείτε εδώ

Τα VMA επέστρεψαν στη Νέα Υόρκη φέτος στο Radio City Music Hall για μια τελετή χωρίς παρουσιαστή, με ζωντανές παραστάσεις από τους: Jennifer Lopez, Ariana Grande, Shawn Mendes, Travis Scott κ.α.

Κάθε χρονιά, το κόκκινο χαλί του event είναι το πιο… ευφάνταστο. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε δει κυρίως «αμήχανες» παρουσίες και απογοητευτικά σύνολα. Έτσι και φέτος, οι stars της μουσικής βιομηχανίας και πολλοί άλλοι, με ή χωρίς ταλέντο, προσπάθησαν και τα κατάφεραν να φορέσουν τα πιο περίεργα και αταίριαστα σύνολα. Από την εκρηκτική Jennifer Lopez με Versace (σιγά την έκπληξη) μέχρι δερμάτινα εσώρουχα και μαστίγια από την Amber Rose (αυτό και αν ήταν προβλέψιμο).

Jennifer Lopez με Versace. Καμία έκπληξη. Πάντα φοράει Versace, πάντα όλες οι τουαλέτες της μοιάζουν, πάντα εκείνη μοιάζει 25. Αυτά!

Cardi B με custom Nicolas Jebran dress, η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς, στα βραβεία. Τα κοσμήματα της ήταν τέλεια, το χρώμα επίσης, η εκτέλεση όχι.

Tiffany Haddish, κωμικός. Το φόρεμα έχει διαφάνεια (πάλι) και ένα σχέδιο που ταιριάζει σε τοίχο γραφείου και όχι σε ύφασμα. Εκτός αν το φόρεσε επίτηδες για να γελάσουμε…τότε τα κατάφερε.

Kylie Jenner με Tom Ford. Ποιος θα το έλεγε πως η πιο καλοντυμένη της βραδιάς θα ήταν η Kylie; Και όμως! Μπορεί το σύνολο να είναι κάπως βαρετό για ένα τέτοιο event, παραμένει όμως το πιο σικ.

Winnie Harlow με Zuhair Murad Couture. Διαφάνεια , κρόσσια, κεντήματα, ένα φόρεμα 3 τάσεις! U go Winnie!

Nicki Minaj με Off-White c/o Virgil Abloh. Καλοκαιρινές διακοπές για πάντα! Τελευταία στιγμή μάλλον την καλέσανε, είχε ένα μαγιό στην τσάντα έβαλε και λίγο τούλι και έξω από την πόρτα. Περιμένατε κάτι καλύτερο από την Nicki;
Karlie Kloss με Elie Saab. Ίσως η μοναδική καλοντυμένη!
Camille Cabello με Oscar de la Renta. Θέλει κόπο να βρεις τουαλέτα του οίκου Oscar de la Renta, που να μην είναι τέλεια και η Cabello τα κατάφερε. Λάθος εφαρμογή, κακή επιλογή για το ύψος της, ξεπερασμένο hairdo και λάθος μακιγιάζ. Ευτυχώς που κέρδισε σε 2 κατηγορίες.
Rita Ora με Fleur du Mal ή αλλιώς πως είναι να κολυμπάς γυμνή σε λίμνη με χέλια. Νισάφι με τις διαφάνειες!
Teyana Taylor. H εικονιζόμενη είναι χορεύτρια και κορμάρα. Επίσης μόλις γύρισε από το γυμναστήριο.
Millie Bobby Brown με Rosie Assoulin. Δεν είναι πολύ dark;
Blake Lively με κοστούμι Ralph & Russo. Λοιπόν η Lively έχει μανία με τα κοστούμια (ξαφνικά φέτος) και σκέφτηκε να ντυθεί Annie Hall στο λευκό. Το αποτέλεσμα ήταν να μοιάζει με δασκάλα σε καθολικό κολέγιο θηλέων. Lively yes, lovely not!
Iggy Azalea με Fausto Puglisi. Νεανικό και σέξι. Δεκτό.
Amara La Negra με Valentino Omar. Το βλέμμα της τα λέει όλα, έτσι δεν είναι;
Sky. Λοιπόν αυτή δεν γνωρίζουμε ποια είναι. Αλλά φαίνεται κορίτσι που δεν έχει μυστικά, είναι ασυμβίβαστο και θέλει να λάμπει από μέσα προς τα έξω.
Amber Rose. Ναι, είναι αλήθεια! Η κυρία μπέρδεψε τα βραβεία μουσικής με εκείνα της βιομηχανίας του πορνό. Η ίδια πάντως λέει πως φόρεσε αυτό το σύνολο για να στείλει ένα μήνυμα υπέρ της γυναικείας απελευθέρωσης.
Madonna. H Madonna έγδυσε μια φυλή στο Περού με ολίγα βίκινγκς στοιχεία και στολίστηκε με ολόκληρη της μπιζουτιέρα του μουσείου λαϊκής τέχνης. Υπερβολικό; Άντε καλέ!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024