Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πιο ξεχωριστό πρωτάθλημα απ’ όλα

Το πιο ξεχωριστό πρωτάθλημα απ’ όλα

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου έβαλε οριστικά τέλος στις ελπίδες του ΠΑΟΚ για ανατροπή των δεδομένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα δρομολόγησε και τυπικά την μεγάλη κιτρινόμαυρη γιορτή που ετοιμάζεται το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια γιορτή ιστορικής σημασίας για την ΑΕΚ, που επιστρέφει στην κορυφή μετά από 24 χρόνια. Δίκαια, κατά την δική μου […]

Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου έβαλε οριστικά τέλος στις ελπίδες του ΠΑΟΚ για ανατροπή των δεδομένων στο ελληνικό ποδόσφαιρο και παράλληλα δρομολόγησε και τυπικά την μεγάλη κιτρινόμαυρη γιορτή που ετοιμάζεται το Σάββατο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μια γιορτή ιστορικής σημασίας για την ΑΕΚ, που επιστρέφει στην κορυφή μετά από 24 χρόνια. Δίκαια, κατά την δική μου άποψη, άδικα, σύμφωνα με τον κόσμο ή τον περίγυρο του ΠΑΟΚ.

Το παραπάνω βεβαίως δεν απασχολεί και ιδιαίτερα την Ένωση, που προετοιμάζεται για τη στιγμή που περίμενε καρτερικά σχεδόν ένα τέταρτο του αιώνα. Το διάστημα απουσίας από την κορυφή είναι τεράστιο για τα δεδομένα του Δικεφάλου και αυτός είναι και ένας από τους λόγους, που ο φετινός τίτλος έχει και θα έχει για χρόνια ξεχωριστή σημασία.

Προς το παρόν η ΑΕΚ επικεντρώνεται εκεί. Στη χαρά και στα πανηγύρια που θα στηθούν έξω από τον χώρο που χτίζεται η «Αγια-Σοφιά». Κάτι επίσης σημειολογικό. Ο τελικός με τον ΠΑΟΚ δείχνει μακρινός. Όσο κι αν επιχειρεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης να στρέψει από τώρα εκεί το ενδιαφέρον, αναζητώντας προφανώς κίνητρο και «πάτημα» για να διαχειριστεί την πραγματικότητα αναφορικά με το πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ θα κοιτάξει τον τελικό στην ώρα του. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως τον αφήνει να περάσει σε δεύτερο πλάνο. Κάθε άλλο. Το γεγονός πως διεξάγεται με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έπειτα από όσα έχουν προηγηθεί, καθιστά το ματς ως «ζωής και θανάτου» για την Ένωση. Και έτσι θα το αντιμετωπίσει. Με τα λόγια του Μανόλο Χιμένεθ προς τους παίκτες του, να είναι χαρακτηριστικά του κλίματος που επικρατεί εντός ΑΕΚ για το ματς της 12ης Μαΐου.

Sports in

Μπακς: Παραμένει εκτός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, χάνει και το Game 3 με τους Πέισερς

Χωρίς τον Γιάννη Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν οι Μπακς κόντρα στους Πέισερς, στο τρίτο ματς της σειράς των Play-offs, όπως ανακοίνωσαν επίσημα τα «Ελάφια»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024