Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η ταινία «The Warriors» γίνεται σειρά στο Hulu

Η ταινία «The Warriors» γίνεται σειρά στο Hulu

Μαντώ Σιώμου

O Τζόι και ο Άντονι Ρούσο, παίρνουν μια ανάσα, από το σύμπαν της Μarvel (Captain America, Avengers: Infinity War), για την μεταφορά της κλασικής καλτ ταινίας The Warriors (Oι μαχητές), στην μικρή οθόνη, για την Paramount TV και το Hulu .

Τα αδέρφια Ρούσο, θα προσαρμόσουν το έργο του Γουόλτερ Χιλ, το οποίο είναι βασισμένο στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Σολ Γιούρικ, σε ωριαία τηλεοπτική σειρά, διατηρώντας το αρχικό ύφος της ταινίας, και προσθέτοντας την δική τους μοναδική αισθητική: τόλμης, σεξ και βίας.

Θα σκηνοθετήσουν το πιλοτικό επεισόδιο και θα συνεργαστούν με τον Φρανκ Μπάλντγουιν για το σενάριο. Ακόμη, δεν έχει ανακοινωθεί κάποιος σκηνοθέτης.

Οι The Warriors, είναι μια από τις πολλές συμμορίες δρόμου της Νέας Υόρκης του 1979, με τα διακριτικά τους, την ιεραρχία τους και τον δικό τους κώδικα τιμής, που πρόκειται να ζήσουν την πιο επικίνδυνη αλλά και ηρωική βραδιά της ζωής τους. Όλες οι συμμορίες της πόλης μαζεύονται με σκοπό την εκεχειρία μεταξύ τους, όταν η νεανική συμμορία κατηγορείται για την δολοφονία ενός από τους αρχηγούς, και προσπαθεί να επιστρέψει στην περιοχή της ασφαλής.

O Τζόι και ο Άντονι, είναι γνωστοί επίσης, για την δουλειά τους στην τηλεόραση, έχοντας σκηνοθετήσει και παράγει διάφορες σειρές, όπως τις Αrrested Development, Community και Happy Endings.

Δείτε το τρέιλερ

entertainment.in.gr

Sports in

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 92-58: Την «έλιωσε» και πάει στη Βαρκελώνη για τον τελικό πρόκρισης!

Ο Ολυμπιακός διέλυσε την Μπαρτσελόνα με 92-58 και η πρόκριση στο Final 4 του Βερολίνου θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι, που θα γίνει στη Βαρκελώνη στις 8/5

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024