Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς τον Αμλ Αμίν επιστρέφει η σειρά «Sense 8»

Χωρίς τον Αμλ Αμίν επιστρέφει η σειρά «Sense 8»

...

Μαντώ Σιώμου

Ο αγαπητός «Βαν Νταμ», της δραματικής σειράς των αδερφών Γουατσόφσκι, Sense 8, που προβάλλεται στο Netflix, θα είναι κάπως, διαφορετικός στην δεύτερη σεζόν, αφού ο Τόμπι Όνγοουμερ, αντικατέστησε τον πρωταγωνιστή Αμλ Αμίν.

Ο βρετανικός ηθοποιός Αμλ Αμίν, που υποδυόταν τον Κάφιους στον πρώτο κύκλο, εγκατέλειψε το σόου, και τον ρόλο του ανέλαβε ο νέος ηθοποιός Τόμπι Όνγοουμερ.

Οι λόγοι της αποχώρησης του δεν είναι διευκρινισμένοι. Ωστόσο, φημολογείται ότι υπήρξε κάποιου είδους σύγκρουση μεταξύ του ηθοποιού και της παραγωγού-σκηνοθέτιδας Λάνα Γουατσόφσκι, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της 2η σεζόν στην Ινδία, που συνέβαλαν στην τελική αποχώρησή του.

Το Sense 8 ακολουθεί τις ιστορίες οχτώ διαφορετικών ανθρώπων, ο καθένας από τους οποίους ζει σε μια διαφορετική πόλη του πλανήτη, και των οποίων το πεπρωμένο, θα συνδεθεί με των υπολοίπων, αφού κε κάποιο μεταφυσικό τρόπο θα βρεθούν να μοιράζονται την ίδια συνείδηση, γνώσεις και ικανότητες.

Ο Κάφιους ήταν ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες της σειράς. Ένας νεαρός άνδρας, με το ψευδώνυμο «Βαν Νταμ» που ζει στην Κένυα, στο Ναϊρόμπι, και προσπαθεί να κερδίσει χρήματα για να πληρώσει τα φάρμακα της μητέρας του. Είναι ένας από τους οχτώ ξένους, που συνδέονται ψυχικά και συναισθηματικά, και αποτελούν το επίκεντρο της σειράς επιστημονικής φαντασίας.

Σύμφωνα με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν από την Ινδία στην Ιταλία, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η πρεμιέρα της σειράς.

entertainment.in.gr

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024