Από τις 9 έως τις 15 Ιουνίου η εταιρεία διανομής Weirdwave παρουσιάζει στον κινηματογράφο Άστορ την 1η ρετροσπεκτίβα ταινιών της.
Χωρισμένη σε ενότητες, η ρετροσπεκτίβα περιλαμβάνει τρεις προβολές ανά ημέρα. Ανεξάρτητες ταινίες, κοινωνικό σινεμά, ταινίες παράξενες συνθέτουν το πρόγραμμα της ρετροσπεκτίβας.
Συμπληρώστε τη φόρμαγια να κερδίσετε μία από τις 10 διπλές προσκλήσεις για μεμονωμένες ταινίες (για οποιαδήποτε από τις 21 προβάλλονται) και για δύο κάρτες διαρκείας. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.