
Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
Ο Σιλβέν Φρανσίσκο ακούστηκε έντονα τις τελευταίες μέρες για τον Παναθηναϊκό, όμως δεν πρόκειται η Βιλέρμπάν να τον αφήσει – Οι διαβεβαιώσεις προς την πλευρά του παίκτη και η τήρηση του deal.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση γκαρντ από το πάνω ράφι για τη νέα σεζόν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και οι συνεργάτες του «χτενίζουν» την αγορά σε Euroleague και ΝΒΑ, όμως ένα από τα ονόματα που προέκυψε τις προηγούμενες μέρες ήταν κι αυτό του Σιλβέν Φρανσίσκο.
Ο Γάλλος γκαρντ που έκανε καταπληκτική χρονιά με τη Ζαλγκίρις, πήρε «χρυσή» μεταγραφή στη Βιλερμπάν του Τόνι Πάρκερ αρκετές εβδομάδες πριν και μάλιστα με τεράστιο συμβόλαιο. Ωστόσο, το μπάτζετ της Βιλερμπάν ίσως τελικά να μη φτάσει στο εντυπωσιακό νούμερο των 59.000.000, αλλά να πέσει κάτω από το μισό, περίπου στα 24.000.000 ευρώ.
Περισσότερα από τα μισά χρήματα του προβλεπόμενου μπάτζετ, θα προέρχονταν από έναν Ασιάτη επενδυτή, ο οποίος όμως δεν μπόρεσε – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – να καταθέσει τις απαραίτητες εγγυήσεις στην αρμόδια επιτροπή της γαλλικής λίγκας, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαφοροποιήσεις, τόσο στον σχεδιασμό, όσο και στα υπάρχοντα συμβόλαια.
Ο Φρανσίσκο και οι εγγυήσεις της Βιλερμπάν
Ένας από τους παίκτες που υπέγραψαν με τη Βιλερμπάν είναι και ο Φρανσίσκο και αμέσως μόλις κυκλοφόρησε η είδηση με το μπάτζετ, άρχισε να εξετάζει τις επιλογές που έχει, υπό τον φόβο να μην τηρηθεί η συμφωνία. Πρώτος και καλύτερος ασχολήθηκε ο Παναθηναϊκός με την περίπτωση του, προκειμένου να μάθει τι ισχύει, αφού ο Γάλλος θα ήταν το ιδανικό fit για τη θέση του γκαρντ που ψάχνει ο Ζοτς.
Όμως, αν και ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρθηκε, η γαλλική ομάδα ενημέρωσε τους παίκτες της ότι δεν υπάρχει ζήτημα, σκοπεύει να διατηρήσει όλα τα βαριά συμβόλαια που είχε υπογράψει φέτος το καλοκαίρι και η εξέλιξη οδηγεί πλέον τους πράσινους στην αναζήτηση καθαρής λύσης από τις ΗΠΑ για τη θέση του βασικού άσου.
Ο Φρανσίσκο δεν κουνιέται από τη Βιλερμπάν, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να τον πάρει και ήδη κοιτάζει αλλού, με το NBA να είναι όσο περνάει ο καιρός η πρώτη επιλογή για γκαρντ.
- Βλάχος: «Θέλουμε πολύ το χρυσό και θα παλέψουμε για αυτό» (vid)
- Πώς σώθηκε το παιδί που έπεσε σε πισίνα στην Κρήτη – Οι δραματικές προσπάθειες της μητέρας του
- Εδώ, στην Ελλάδα: Ο Τομ Χανκς συνάντησε θαυμαστή που τον είχε τατουάζ
- Πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου: Εύκολη πρωτιά για την Ελίνα Τζένγκο στο ακόντιο (vid)
- «Θα ανοικοδομήσουμε, θα είμαστε παρόντες για όσο χρειαστεί» υπόσχεται ο πρόεδρος Μακρόν στους πληγέντες
- Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Ζήσε τη ζωή σου όπως θες»
