ΣΥΡΙΖΑ για Ντίλιαν: Ένα ακόμα τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη στη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών
Ο ιδρυτής της Intellexa αναφέρει ρητά στην αγωγή πως ο ίδιος πούλησε το Predator στο ελληνικό κράτος, και μάλιστα με διαδικασίες απολύτως νόμιμες - μία εξέλιξη που καταρρίπτει πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα περί «υπόθεσης ιδιωτών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με την αγωγή που έχει καταθέσει ο Ταλ Ντίλιαν στα δικαστήρια του Ισραήλ, αποτελούν ένα ακόμα «τεκμήριο ενοχής της κυβέρνησης και του κ. Μητσοτάκη προσωπικά ως προς τη δυσώδη υπόθεση των υποκλοπών», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Η Κουμουνδούρου υπενθυμίζει ότι ο ιδρυτής της Intellexa αναφέρει ρητά στην αγωγή πως ο ίδιος πούλησε το Predator στο ελληνικό κράτος, και μάλιστα με διαδικασίες απολύτως νόμιμες, υπογραμμίζοντας πως η εξέλιξη αυτή «καταρρίπτει πλήρως το κυβερνητικό αφήγημα περί ‘υπόθεσης ιδιωτών’».
«Είναι αυτονόητο πως η ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να προχωρήσει άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Ο Ταλ Ντίλιαν πρέπει να κληθεί άμεσα να δώσει πλήρεις εξηγήσεις ως προς την πώληση και τη χρήση του Predator», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «το Kράτος Δικαίου και η δημοκρατία δεν θα παραμείνουν για πολύ ακόμα στο αρχείο».
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών