Σάββατο 18 Ιουλίου 2026
weather-icon 31o
Ανδρουλάκης: Υπεύθυνες και κοστολογημένες οι δεσμεύσεις μας – Με όρους μαφίας μιλά ο Δημητριάδης, τιμή μου να με βρίζει

Ανδρουλάκης: Υπεύθυνες και κοστολογημένες οι δεσμεύσεις μας – Με όρους μαφίας μιλά ο Δημητριάδης, τιμή μου να με βρίζει

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και στελέχη του ΠΑΣΟΚ παρουσίασαν τις 17 δεσμεύσεις του κόμματος για τους συνταξιούχους, τονίζοντας πως οι παρεμβάσεις είναι κοστολογημένες και εφαρμόσιμες και εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

«Οι προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για τους συνταξιούχους είναι κοστολογημένες» τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης μιλώντας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τις 17 δεσμεύσεις του κόμματος τις οποίες παρουσίασε μαζί με τον υπεύθυνο του Κ.Τ.Ε. Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Παύλος Χρηστίδη, τον γραμματέα του Τομέα Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργο Κουτρουμάνη και τον εκπρόσωπο Τύπου Κώστας Τσουκαλά. Την ίδια στιγμή εξαπέλυσε επίθεση στον Γρηγόρη Δημητριάδη για όσα υποστήριξε, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «η έκφραση έφαγα τη σφαίρα που θα πήγαινε στο αφεντικό δε θυμίζει πολιτική. Θυμίζει μαφία, συμμορία υπόκοσμο».

«Για μένα είναι αδιανόητο ο άνθρωπος που δεν παρουσίασε ποτέ κοστολογημένα μέτρα, σήμερα να λέει πόσο κάνει να μειώσω των ΦΠΑ σε τρία βασικά αγαθά ή να λέει πόσο κάνει η 13η σύνταξη, όταν ο ίδιος δεν το έκανε ποτέ γιατί είχε εκ των προτέρων γνώση ότι δεν θα εφαρμόσει την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου» σημείωσε ανεβάζοντας τους τόνους κατά του πρωθυπουργού.

Ο κ. Ανδρουλάκης ρωτήθηκε από το in και για τα όσα δήλωσε ο Γρηγόρης Δημητριάδης αλλά και την επίθεση που εξαπέλυσε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με τον Νίκο Ανδρουλάκη να περνά στην αντεπίθεση.

«Η έκφραση έφαγα τη σφαίρα που θα πήγαινε στο αφεντικό δε θυμίζει πολιτική. Θυμίζει μαφία, συμμορία υπόκοσμο. Όταν αυτός ο υπόκοσμος μου επιτίθεται,  μου είναι παράσημο για την πολιτική μου διαδρομή» τόνισε ο κ. Ανδρουλάκης για να προσθέσει.
«Αυτές οι εκφράσεις θα έπρεπε να προβληματίσουν τον ίδιο τον πρωθυπουργό που είναι το αφεντικό. Αυτός πρέπει να απολογηθεί. Είμαστε μία χώρα με αποφάσεις δικαιοσύνης, με ενδεχόμενες αποφάσεις του ευρωπαϊκού δικαστηρίου. Τι τους τρομοκρατεί; Τους τρομοκρατεί η αλήθεια. Διότι όταν αποκαλυφθεί η αλήθεια, το οικόσημο της οικογένειας Μητσοτάκη θα μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας . Αυτό υπονόησε ο Δημητριάδης. Δεν μιλάει για το καλό της οικογένειας Μητσοτάκη. Κάποιοι έπαιξαν με ζητήματα που έχουν λυθεί εδώ και δεκαετίες. Να σας προβληματίσει όχι η επίθεση που κάνει το σύστημα Μητσοτάκη αλλά κάποιους άλλους που τους τους χαιδεύουν.
Εν συνεχεία ο κ. Ανδρουλάκης, μίλησε για πολιτική παρακμή, για παρακμή της δημοκρατίας, σημειώνοντας ότι αυτά τα πράγματα δεν έχουν ξανασυμβεί.

Η συνέντευξη Τύπου του ΠΑΣΟΚ

YouTube thumbnail

Δείτε τα βασικά σημεία στο in

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 18 Ιουλίου 2026
Cookies