Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
weather-icon 25o
ps. post
scriptum

Πάντως, αντ' αυτού (του αρχηγού), «έφαγα τη σφαίρα» και «κώδικα τιμής», που θα σπάσει ο ιστορικός του μέλλοντος, συναντάμε στην Κόζα Νόστρα, όχι σε «υποθέσεις ιδιωτών» στη Δημοκρατία

Αγγλία δεν είναι μόνο ο Χάρι Κέιν – Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Τζόρνταν Πίκφορντ

Αγγλία δεν είναι μόνο ο Χάρι Κέιν – Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Τζόρνταν Πίκφορντ

Ο γκολκίπερ των «λιονταριών» σπάει μυθικό ρεκόρ στον προημιτελικό του Μουντιάλ απέναντι στη Νορβηγία

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Δεν χωρά αμφιβολία πως ο Χάρι Κέιν είναι ο ηγέτης και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας στο Μουντιάλ 2026.

Ο σέντερ φορ των «λιονταριών» έχει πετύχει έξι γκολ στην φετινή διοργάνωση συνεισφέροντας τα μέγιστα στην πορεία της Αγγλίας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αγγλία όμως δεν είναι μόνο ο στράικερ της Μπάγερν καθώς εξαιρετική παρουσία έχει κι ένας παίκτης που δεν είναι… πολυδιαφημισμένος και σίγουρα τα φώτα δεν είναι στραμμένα πάνω του.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα της αγγλικής ομάδας, Τζόρνταν Πίκφορντ ο οποίος είναι έτοιμος να γράψει ιστορία στον προημιτελικό των «λιονταριών» απέναντι στη Νορβηγία.

Ο Πίκφορντ αναμένεται να γίνει ο ρέκορντμαν συμμετοχών σε αγώνες Μουντιάλ για την Αγγλία, ξεπερνώντας έναν θρύλο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας, τον Πίτερ Σίλτον.

Ο Πίκφορντ θα φτάσει τις 18 συμμετοχές σε αγώνες Παγκοσμίων Κυπέλλων, αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Σίλτον, με 17.

Μάλιστα ο παλαίμαχος πορτιέρε των «λιονταριών» μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πίκφορντ, τονίζοντας χαρακτηριστικά.

«Νομίζω ότι είναι ο κορυφαίος τερματοφύλακας που έχει παίξει στην Εθνική, από την στιγμή που τελείωσα την καριέρα μου στην ομάδα. Οι εμφανίσεις του αποδεικνύουν αυτό που λέω και πιστεύω ότι είναι στην κορυφή.

Είναι για μένα ο καλύτερος αν και πολύ κοντά του βάζω και τον Ντέιβιντ Σίμαν».

Με τα καλύτερα λόγια για τον Πίκφορντ μίλησε κι ένας ακόμα πρώην τερματοφύλακας της Εθνικής Αγγλίας, ο Τζο Χαρτ, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων.

«Ο Πίκφρντ μπορεί να μην σου… γεμίζει το μάτι αλλά είναι επιδραστικός στο παιχνίδι της ομάδας. Εμπνέει εμπιστοσύνη και δεν φοβάται ν’ αναλάβει την ευθύνη.

Στις δύσκολες στιγμές ενός αγώνα είναι έτοιμος να δηλώσει το παρών κι αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό.

Δεν είναι εύκολο να παραμένεις ο βασικός τερματοφύλακας της Αγγλίας για τόσο μεγάλο διάστημα και μάλιστα να βελτιώνεσαι συνεχώς.

Δικαίως θεωρείται από τους πιο σημαντικούς παίκτες της Εθνικής μας ομάδας σ’ αυτό το Μουντιάλ».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 11 Ιουλίου 2026
Cookies