
Αστυνομική επιχείρηση σε Μύκονο και Θεσσαλονίκη για διακίνηση ναρκωτικών και ληστείες – 17 συλλήψεις
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί σε Θεσσαλονίκη και Μύκονο για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης
Σε εξέλιξη βρίσκεται από πρωινές ώρες σήμερα (29/06/2026) αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και στη Μύκονο για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. πρόκειται για συμμορία τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και την τέλεση ληστειών, σωματικών βλαβών και φθορών με αθλητικό υπόβαθρο.
Συλλήψεις
Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 17 άτομα, από τα οποία τα 15 είναι βασικά μέλη της οργάνωσης, ενώ έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και όπλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους συλληφθέντας είναι και ένας ανήλικος ενώ έχουν εντοπιστεί μαχαίρια, ένα πιστολι 9 χιλιοστών, ένα αεροβόλο πιστόλι, μία καραμπίνα και φυσίγγια των 9 χιλιοστών.
Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση με αναλυτικά στοιχεία για την υπόθεση.
- Αυξημένη κίνηση στους δρόμους της Αθήνας – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και στα δύο ρεύματα
- «Κοκουσόμπι», ακραία ζέστη πλήττει την Ιαπωνία – Ένας νεκρός, ρεκόρ εισαγωγών στα νοσοκομεία
- Φοιτητική στέγη: Ξέφρενες αυξήσεις – Πού φτάνουν τα ενοίκια [πίνακες]
- Όταν ακόμη και ο Μέσι δεν μένει στο απυρόβλητο…
- Τραγωδία στο Μάτι: Εκδηλώσεις μνήμης για τα οκτώ χρόνια από τη φονική πυρκαγιά
- Ο Τραμπ επιδιώκει να αλλάξει τον χάρτη της Μέσης Ανατολής – Συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για τα πυρηνικά






