Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026
weather-icon 29o
ΣΥΡΙΖΑ: Φθηνά διαφημιστικά κόλπα από τον Μητσοτάκη, η πόρτα εξόδου είναι ορθάνοιχτη για τον ίδιο και τη ΝΔ

ΣΥΡΙΖΑ: Φθηνά διαφημιστικά κόλπα από τον Μητσοτάκη, η πόρτα εξόδου είναι ορθάνοιχτη για τον ίδιο και τη ΝΔ

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν φτιάχνει μια 'ισχυρή Ελλάδα', αλλά μια χώρα υποχείριο των ισχυρών», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για την Κυριακάτικη ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαπολύοντας πυρά κατά του πρωθυπουργού

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης και του πρωθυπουργού εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, με αφορμή την Κυριακάτικη ανασκόπηση του πρωθυπουργού.

»Όσο κι αν προσπαθεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να αντιστρέψει όσα ζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους», επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει ότι «η κυβέρνηση της ΝΔ δεν φτιάχνει μια ‘ισχυρή Ελλάδα’, αλλά μια χώρα υποχείριο των ισχυρών, πρόθυμο αγοραστή εξοπλιστικών συστημάτων χωρίς μακρόπνοο σχεδιασμό και χωρίς πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική».

Τέλος, επισημαίνει πως «ας αφήσει τα φτηνά διαφημιστικά κόλπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη για τον ίδιο και την παράταξή του, όσο γρηγορότερα τη διαβεί τόσο καλύτερα για τη χώρα».

Όσα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

«Ο απερχόμενος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έχει μπροστά του λαμπρή καριέρα ως κυριακάτικος ευθυμογράφος. Απόδειξη, η σημερινή του ανάρτηση με την οποία μας παραπέμπει σε 48σέλιδη προεκλογική μπροσούρα με τα ‘επιτεύγματα’ της εξαετούς διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Του προτείνουμε να προσθέσει άλλες 24 σελίδες με τα κατορθώματά του απέναντι στην εκτόξευση της ακρίβειας: Πώς άφησε τις τιμές να εκτοξευτούν, πώς επέτρεψε στα καρτέλ να κάνουν πάρτι, πώς (νομίζει ότι) κορόιδεψε τους πάντες με τα κάθε λογής pass, πώς μετέτρεψε την εύρεση σπιτιού προς ενοικίαση σε αστικό σαφάρι. Ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Και μετά, ας προσθέσει άλλες τόσες με τις επιδόσεις του σε σκάνδαλα. Ενδεικτικά: ΟΠΕΚΕΠΕ 1 και 2, υποκλοπές, σκόιλ ελικικού, αλματώδης αύξηση των γαλάζιων ακρίδων, λίστα Ασημακοπούλου, μπάζωμα στα Τέμπη…

Όσο κι αν προσπαθεί, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί να αντιστρέψει όσα ζουν οι πολίτες στην καθημερινότητά τους.

Μιλάει για ‘παραγωγική Ελλάδα’, αλλά όλοι βλέπουν την ερήμωση της υπαίθρου και τη συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης. Για ‘πράσινη Ελλάδα’, ενώ βαθαίνει η εξάρτηση από το φυσικό αέριο. Για ‘κοινωνική’ και ‘δίκαιη’ χώρα, ενώ υπονομεύει το ΕΣΥ, προωθεί την προσχηματική ‘αξιολόγηση’, υπονομεύει το Κράτος Δικαίου.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν φτιάχνει μια ‘ισχυρή Ελλάδα’, αλλά μια χώρα υποχείριο των ισχυρών, πρόθυμο αγοραστή εξοπλιστικών συστημάτων χωρίς μακρόπνοο σχεδιασμό και χωρίς πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική.

Ας αφήσει τα φτηνά διαφημιστικά κόλπα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η πόρτα της εξόδου είναι ορθάνοιχτη για τον ίδιο και την παράταξή του, όσο γρηγορότερα τη διαβεί τόσο καλύτερα για τη χώρα».

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2026
Cookies