Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή τις τελευταίες ώρες, καθώς ο Κόντι Χάκπο και η σύντροφός του, Νόα φαν ντερ Μπριχ, ανακοίνωσαν πως έχασαν το παιδί που περίμεναν (έχουν έναν γιο ακόμη) κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.
Η φαν ντερ Μπριχ ανάρτησε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ενημερώνοντας τον κόσμο για τις δύσκολες ώρες που περνά εκείνη, ο Χάκπο και οι οικογένειές τους.
Να σημειώσουμε πως αυτή την περίοδο ο Χάκπο που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ, συμμετέχει με την αποστολή της Εθνικής Ολλανδίας στο Μουντιάλ.
Η ανάρτηση της συντρόφου του Χάκπο:
«Με ραγισμένη καρδιά, σας ενημερώνουμε ότι ο μικρός μας γιος πέθανε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σας ευχαριστούμε για όλη την υποστήριξη. Ελάιζα Ράφαελ Χάκπο. Για πάντα ο γιος μας».
Να αναφέρουμε ότι ζευγάρι είχε πρόθεση να ονομάσει τον γιο τους που ερχόταν Ελάιτζα Ραφαήλ Χάκπο. «Πήγαμε μαζί στην εκκλησία και ανάψαμε ένα κερί. Μετά, πήγαμε στην παιδική χαρά με τον γιο μας Σαμουήλ. Υπήρχε ένα άλλο παιδί εκεί και το όνομά του ήταν Ελάιτζα. Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο όμορφο σημάδι από τον Θεό», σημείωσε χαρακτηριστικά.
💔 Cody Gakpo et sa compagne ont malheureusement perdu leur bébé pendant la grossesse.
Toutes nos pensées les accompagnent dans cette épreuve.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών