The Chase: Έρχεται με τα «χίλια» και γράφει ιστορία
Αύριο, Παρασκευή 19 Ιουνίου, το παιχνίδι γνώσεων The Chase με τη Μαρία Μπεκατώρου θα γιορτάσει τα 1.000 επεισόδια με έναν ξεχωριστό τρόπο. Στις 18.30, στο MEGA
1.000 επεισόδια, 4.000 παίκτες, 150.000 ερωτήσεις και 2,83 εκατ. ευρώ κέρδη στους νικητές. Το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του MEGA, «The Chase», με τη Μαρία Μπεκατώρου, κλείνει τα… χίλια και το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό επετειακό επεισόδιο αύριο, Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 18:30!
Στο πλατό επιστρέφουν οι τέσσερις παίκτες που έκαναν ποδαρικό στην πρεμιέρα του «The Chase» τον Δεκέμβριο του 2021. Οι παλιοί γνώριμοι μοιράζονται στιγμιότυπα και αλλαγές στη ζωή τους μετά το παιχνίδι και διεκδικούν μια δεύτερη ευκαιρία απέναντι στους Chasers. Αυτή τη φορά, οι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν στο παιχνίδι με ένα εορταστικό πλεονέκτημα, καθώς το αρχικό τους κεφάλαιο ξεκινά από τα 1.000 ευρώ πριν από την καταδίωξη.
Με αφορμή τη συμπλήρωση των 1.000 επεισοδίων, η Μαρία Μπεκατώρου σβήνει κεράκι στην τούρτα του «The Chase» και δίνει το κλασικό της ραντεβού «σε μια επόμενη, πάντα διαφορετική καταδίωξη και πάντοτε εδώ, στο MEGA»!
Εδώ και πέντε χρόνια έχει γίνει η αγαπημένη απογευματινή συνήθεια των τηλεθεατών, καταγράφοντας σταθερά πρωτιές στους πίνακες τηλεθέασης. Στην «καρδιά» του παιχνιδιού, η Μαρία Μπεκατώρου, που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παικτών, μοιράζεται την αγωνία τους και τους εμψυχώνει σε κάθε στιγμή.
Σήμα κατατεθέν του «The Chase» αποτελεί φυσικά η ετοιμοπόλεμη η πεντάδα των Chasers. «Το Γεράκι», «Το Βουνό», η «Γυναίκα με τα Μαύρα», ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» και το «Σούπερ Αγόρι» επιστρατεύουν τις πολύπλευρες γνώσεις τους, έτοιμοι να προλάβουν κάθε κίνηση των παικτών.
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»