Ερωτήματα και αντιφάσεις για το διπλό φονικό στο Αίγιο
Ενώ ο 65χρονος Ιταλός επιμένει να δηλώνει αθώος, οι αστυνομικοί διατυπώνουν νέα ερωτήματα για το διπλό φονικό στο Αίγιο.
Μία εβδομάδα μετά το διπλό φονικό στον Λόγγο Αιγίου, με θύματα μια 54χρονη γυναίκα και τον 26χρονο γιο της, το μυστήριο όχι μόνο δεν έχει λυθεί αλλά μοιάζει να βαθαίνει.
Την ίδια ώρα, ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της γυναίκας βρίσκεται πλέον στη φυλακή, όμως εξακολουθεί να αρνείται κάθε εμπλοκή.
Στο απολογητικό υπόμνημα επέμεινε ότι δεν άκουσε τίποτα και ότι «πάγωσε» μπροστά στο φρικιαστικό θέαμα.
«Η πόρτα είχε φρακάρει. Είδα την Μαρία κάτω σε εμβρυακή στάση. Μπήκα στο δωμάτιο έντρομος και πήγα στο κρεβάτι γιατί είδα σκεπασμένο τον Ολύμπιο. Ξεσκέπασα λίγο και είδα κάτι μαύρο στο κεφάλι του. Γύρισα γύρω-γύρω για να δω αν είναι κάτι ανοιχτό, βγήκα και έξω από το σπίτι για να δω αν ήταν κανείς. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρα τηλέφωνο τον … και φώναζα».
Αν όπως ισχυρίζεται, ξύπνησε στις 07:20 το πρωί, τι ακριβώς συνέβη μέχρι τις 11:30 όταν επικοινώνησε με τον μάρτυρα; Τέσσερις ολόκληρες ώρες μέσα σε ένα σπίτι όπου, σύμφωνα με την έρευνα, βρίσκονταν δύο νεκροί άνθρωποι γιατί δεν κάλεσε αμέσως την Ελληνική Αστυνομία;
Νέα ερωτήματα
Την ίδια στιγμή, νέα ερωτήματα προκαλούν οι αναφορές των αστυνομικών για έντονη μυρωδιά οινοπνεύματος στον χώρο.
Ποιος καθάρισε το σπίτι και γιατί; Πού βρίσκεται η σφουγγαρίστρα και η σκούπα; Για ποιον λόγο αντικείμενα που θα μπορούσαν να αποκαλύψουν κρίσιμα στοιχεία φαίνεται να έχουν εξαφανιστεί; Γιατί ο 65χρονος έπλυνε ρούχα και εσώρουχα;
Οι Αρχές εξετάζουν επίσης την υπόθεση του κινητού τηλεφώνου της 54χρονης. Από τη συσκευή εντοπίστηκε μόνο ένα μέρος, κρυμμένο μέσα σε βιβλιοθήκη.
Το όπλο του εγκλήματος
Μέρες πριν από το διπλό φονικό, ο 65χρονος φέρεται να είχε παραδώσει το όπλο του εγκλήματος στον μάρτυρα προκειμένου να το μεταφέρει σε οπλουργό για να καταστεί λειτουργικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να τον είχε ρωτήσει εάν το συγκεκριμένο όπλο σκοτώνει.
Η οικογένεια των θυμάτων ζητά να εξεταστεί αν ο μάρτυρας έχει οποιαδήποτε εμπλοκή στα γεγονότα.
Όπως φαίνεται, εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για το DNA που βρέθηκε στα νύχια της 54χρονης –και πιθανόν θα είναι το στοιχείο που θα δείξει το δολοφόνο μητέρας και γιου- το θρίλερ για το τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στο Αίγιο συνεχίζεται.
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
- Ρωσία: Δύο νεκροί και αρκετοί τραυματίες από ουκρανικές επιθέσεις
- Όλα όσα χαρίζουν οι φράουλες στον οργανισμό μας
- Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και αφρικανική σκόνη τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει
- Δικαστήρια σε τρία μέτωπα στριμώχνουν την κυβέρνηση
- Χειροκρότημα: 15.700 θεατές στην «Ειρήνη» των Καραθάνου- Δεληβοριά στην Επίδαυρο – Νέοι σταθμοί περιοδείας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442