
Μουντιάλ 2026: Δύο νίκες και μια ισοπαλία οι τρεις διοργανωτές στην πρεμιέρα (vid)
ΗΠΑ και Μεξικό νίκησαν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2026, επί της Παραγουάης και της Νότιας Αφρικής αντίστοιχα, ενώ ο τρίτος συνδιοργανωτής Καναδάς έφερε 1-1 με τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.
Δύο νίκες και μία ισοπαλία είναι ο απολογισμός για τις τρεις χώρες που συνδιοργανώνουν το Μουντιάλ 2026.
Πρώτο χρονικά έπαιξε το Μεξικό το οποίο επικράτησε της Νότιας Αφρικής με 2-0, ακολούθησε ο Καναδάς που απέσπασε ισοπαλία 1-1 με τη Βοσνία – Ερζεγοβίνη, ενώ λίγες ώρες αργότερα οι ΗΠΑ «καθάριζαν» την Παραγουάη από το ημίχρονο, επικρατώντας τελικά με 4-1.
- Τζο Έστερχαζ: «Το νέο Βασικό Ένστικτο θα φέρει εγκεφαλικά» – Ο προβοκάτορας του Χόλιγουντ επιστρέφει
- Σλάβκο Βίντσιτς: Ο εφιάλτης του διαιτητή του τελικού του Μουντιάλ στη «βίλα των οργίων» και η πορεία προς την καταξίωση
- Πώς ο τουρισμός θρέφει την ακρίβεια – Οι ταξιδιωτικές υπηρεσίες ως δομικός παράγοντας του πληθωρισμού
- Ιορδανία: Δύο Αμερικανοί στρατιώτες νεκροί από πλήγμα του Ιράν σε βάση – Ένας αγνοείται
- Πώς η FIFA «κλειδώνει» την εμπορική χρήση του Μουντιάλ
- Ισχυρός καύσωνας προ των πυλών με θερμοκρασίες έως 42°C – Πότε θα δροσίσει




