Με το πρωτάθλημα μπάσκετ ο Ολυμπιακός έφτασε τα 348 τρόπαια (pic)
Ο Ολυμπιακός πανηγυρίζει τη κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ, με το οποίο ο σύλλογος έφτασε τα 348 τρόπαια στα πέντε βασικά ομαδικά ολυμπιακά αθλήματα.
O Ολυμπιακός επικράτησε στο Game 5 των τελικών της Stoiximan Greek Basketball League του Παναθηναϊκού και κατέκτησε το πρωτάθλημα για 16η φορά στην ιστορία του.
Αυτός είναι ο 348ος τίτλος για τους Ερυθρόλευκους στα πέντε βασικά ομαδικά ολυμπιακά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, πόλο, βόλεϊ, χάντμπολ), με τον Ολυμπιακό να είναι ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος στην Ευρώπη.
Μια ακόμα σπουδαία επιτυχία για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που πριν από λίγες εβδομάδες είχε κατακτήσει την Ευρωλίγκα, κερδίζοντας στον μεγάλο τελικό του Final Four, που πραγματοποιήθηκε στο Telekom Center, τη Ρεάλ Μαδρίτης με 92-85.
Αναλυτικά, οι 348 «ερυθρόλευκοι» τίτλοι στα ομαδικά αθλήματα:
Ποδόσφαιρο 84
Conference League: 1 Βαλκανικό κύπελλο: 1 Πρωταθλήματα: 48 Κύπελλα: 29 Super Cup Ελλάδας: 5
Πόλο Ανδρών 75
LEN Champions League: 2 LEN Super Cup: 1 Πρωταθλήματα: 40 Κύπελλα: 27 Super Cup: 5
Βόλεϊ Ανδρών 66
Κύπελλα Κυπελλούχων: 2 CEV Challenge Cup: 1 Πρωταθλήματα: 32 Κύπελλα: 18 League Cup: 8 Super Cup: 5
Μπάσκετ Ανδρών 37
Διηπειρωτικό Κύπελλο: 1 Πρωταθλήματα Ευρώπης: 4 Πρωταθλήματα Ελλάδας: 16 Κύπελλα Ελλάδας: 12 Super Cup Ελλάδας: 4
Πόλο Γυναικών 34
Champions League: 4 Len Trophy: 1 Len Super Cup: 3 Πρωταθλήματα: 16 Κύπελλα: 7 Super Cup: 3
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.