
Πούτιν: Πάνω από 700.000 οι στρατιώτες μας στην Ουκρανία – Θα εντείνουμε τις επιθέσεις μας
Ο Πούτιν προανήγγειλε εντατικότερες επιθέσεις στην Ουκρανία, ενώ αποκάλυψε ότι οι Ρώσοι στρατιώτες εκεί ξεπερνούν πλέον τις 700.000.
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι οι επιθέσεις της Ουκρανίας πλήττουν τη ρωσική οικονομία, αλλά «όλα ανακάμπτουν γρήγορα», σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Ο Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα ανταποκριθεί εντείνοντας τον αριθμό των επιθέσεων κατά της Ουκρανίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε επίσης, κατά τη διάρκεια συνάντησης με στρατιωτικούς αξιωματούχους, ότι η Ρωσία αναπτύσσει ένα δορυφορικό σύστημα για τον έλεγχο των μαχητικών drone, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Είπε επίσης ότι ο αριθμός των Ρώσων στρατιωτών στην Ουκρανία υπερβαίνει τους 700.000.
- Βαλαντσιούνας, Γιαμπουσέλε. Μοντέρο – Ποιες είναι οι κορυφαίες μεταγραφές στη Euroleague (pics)
- Όλυμπος: Το ουσιώδες του ελληνικού πνεύματος
- Σταύρος Γεωργίου: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος Αιγύπτιος για τη δολοφονία του ποινικολόγου
- Φορητή συσκευή μετρά σε μια ανάσα αν καίτε περισσότερα λίπη ή υδατάνθρακες
- Έκρηξη σε εργοστάσιο στα Εξαμίλια Κορίνθου: 25 ετών ο νεκρός – «Έγινε αντιληπτή σε απόσταση 25 χιλιομέτρων»
- Τραγωδία στην Ηλεία: Νεκρός 62χρονος σε δυστύχημα με αλυσοπρίονο






