
Συγκλονιστική εικόνα: Οι παίκτες της Δανίας και της Ουκρανίας έκαναν «ασπίδα» για τον Έρικσεν (pic)
Μεγάλο το σοκ, όμως οι παίκτες της Δανίας και της Ουκρανίας έκαναν γύρω από τον Κρίστιαν Έρικσεν με σκοπό να τον προστατεύσουν και προσεύχονταν όλοι μαζί.
Νέο σοκ για τον Κρίστιαν Έρικσεν και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αφού ο έμπειρος μέσος κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Δανίας με την Ουκρανία.
Μόλις έγινε αντιληπτός από συμπαίκτες και αντιπάλους κλήθηκε άμεσα το ιατρικό επιτελείο με σκοπό να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
Την ίδια στιγμή, οι παίκτες και των δύο χωρών δημιούργησαν μια «ασπίδα» με τα σώματά τους για να προστατεύσουν τον Έρικσεν από τα αδιάκριτα βλέμματα, μέχρι να μεταφερθεί εκτός γηπέδου για να μεταβεί στο νοσοκομείο.
Δείτε τις συγκλονιστικές εικόνες:
🚨 𝗕𝗥𝗘𝗔𝗞𝗜𝗡𝗚: Christian Eriksen has collapsed on the pitch during the Denmark vs. Ukraine friendly.
Ukrainian and Danish players gathered together after Christian Eriksen left the field of play.
🗣️ Denmark statement reads: «Christian Eriksen is conscious and feeling… pic.twitter.com/Ejzoh8A31E
— Football Tweet ⚽ (@Footballtweet) June 7, 2026
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιμένει η κυβέρνηση στις αιχμές στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για να βγουν λάδι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 21 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Θρίλερ με τo deal της Paramount με τη Warner Bros – H δικαστική ανατροπή
- Δέκατη νύχτα αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν – «Για να υποβαθμίσουν τις στρατιωτικές του δυνατότητες»
- Με παρερμηνεια των θέσεων της ΕΛΑΣ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ προσπαθούν να δώσουν εγγυήσεις αριστεροσύνης



