Μετά τη κατάκτηση της Euroleague, στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται ο MVP της regural season, Σάσα Βεζένκοφ με μηνύματα αποθεωτικού χαρακτήρα να φτάνουν από κάθε γωνιά της Ευρώπης.
Ανάμεσα σε αυτούς που εκφράζουν τον θαυμασμό τους για τον Βεζέκοφ είναι και η νικήτρια της φετινής Eurovision, Dara η οποία δεν έκρυψε το πόσο περήφανη αισθάνεται για τον συμπατριώτη της.
Η Βουλγάρα τραγουδίστρια είχε στείλει και μήνυμα στήριξης στον Σάσα και πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού με το αποτέλεσμα να τη δικαιώνει, καθώς ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που κατέκτησε τη Euroleague.
Λίγο μετά την κατάκτηση του τίτλου, η Dara επανήλθε με νέο μήνυμα μέσω Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Συγχαρητήρια πρωταθλητή, καλά νέα για μια καλή βραδιά…».
Ο Μάρκο Νίκολιτς φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Μπεσίκτας ενώ δυνατά παίζει και το όνομα του Ραζβάν Λουτσέσκου σύμφωνα με τους Τούρκους.
Το Galaxy–Houston Dynamo αποτέλεσε το πρώτο επαγγελματικό αθλητικό γεγονός που προβλήθηκε διεθνώς με παραγωγή βασισμένη αποκλειστικά σε iPhone 17 Pro, ανοίγοντας νέα εποχή στη sports broadcasting βιομηχανία