
Η ατάκα του Μοντέρο πριν το Game 4 με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι να λέω στους συμπαίκτες μου…»
Ο Ζαν Μοντέρο αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν το Game 4 της σειράς με τον Παναθηναϊκό.
Η Βαλένθια έκανε το reverse sweep, απέκλεισε με 3-2 τον Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση για το Final Four της Αθήνας, με τον Ζαν Μοντέρο να είναι από τους πρωταγωνιστές της σειράς.
Μάλιστα, ο γκαρντ από τη Δομινικανή Δημοκρατία παραχώρησε μία μεγάλη συνέντευξη στο «Euroleague & Friends», καθώς αναδείχθηκε MVP των playoffs και αποκάλυψε τι είπε στους συμπαίκτες του πριν το Game 4 της σειράς με τον Παναθηναϊκό.
Oι ατάκες του Μοντέρο για Παναθηναϊκό:
«Είχαμε μεγάλη πίεση και γι’ αυτό τα δύο πρώτα ματς δεν πήγαν όπως θέλαμε. Μείναμε θετικοί μετά το 0-2. Οι φίλοι του Παναθηναϊκού τρελαίνονται στις εξέδρες. Δεν είναι εύκολο να νικήσεις στο ΟΑΚΑ, αλλά το λέγαμε στα αποδυτήρια πως μπορούσαμε να το κάνουμε.
Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε, έπρεπε απλώς να παίξουμε το μπάσκετ μας. Θυμάμαι να λέω στους υπόλοιπους μετά από το Game 3 πως φοβόταν πια ο Παναθηναϊκός γιατί αν έχαναν και το Game 4 θα έπρεπε να επιστρέψουν στη Βαλένθια».
- Serie A: Ήττα-σοκ της Γιουβέντους, πήρε το ντέρμπι της πρωτεύουσας και βλέπει… αστέρια η Ρόμα
- Χάος για το νέο Swatch – Ουρές και δακρυγόνα, έκλεισαν καταστήματα σε όλον τον κόσμο
- Ο Τζον Λένον είχε μιλήσει για τον θάνατο στην τελευταία του συνέντευξη, λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί
- Νετανιάχου: Κρατάμε ανοιχτά τα μάτια μας όσον αφορά το Ιράν – Θα μιλήσω σήμερα με τον Τραμπ
- Ντουμπάι: Κοινή αστυνομική επιχείρηση Κίνας – ΗΠΑ – ΗΑΕ με 276 συλλήψεις για απάτη με κρυπτονομίσματα
- Ένα δισ. δολάρια για την ασφάλεια της αίθουσας χορού του Τραμπ; – «Αυτή η υπόθεση βρωμάει από μακριά»
