
Καλλιθέα: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του 58χρονου που πυροβόλησε γυναίκα
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για την Τετάρτη 13 Μαϊου.
Δύο κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα είναι ο απολογισμός της ποινικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος του 58χρονου ο οποίος την Κυριακή το πρωί σε μπαρ στην Καλλιθέα, πυροβόλησε τραυματίζοντας μια γυναίκα.
Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά τα κακουργήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της οπλοφορίας υποπολυβόλου όπλου, όπως επίσης τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας, της παράνομης κατοχής πυρομαχικών, των άσκοπων πυροβολισμών, της οπλοκατοχής (μαχαίρι) και της οπλοκατοχής (σπρέι πιπεριού)
Ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για μεθαύριο Τετάρτη 13 Μαϊου.
- Κολίνα: «Πάντα νιώθω ανατριχίλα όταν ανακοινώνω τον διαιτητή του τελικού Μουντιάλ» vids
- Απρόσμενος επισκέπτης στην παραλία Κατσαδιά των Λειψών: Καρχαριοειδές κολύμπησε δίπλα στην άμμο
- Το «βαθύ κράτος» του Ισραήλ, οι επιζώσες και οι ευθύνες: Οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης Έπσταϊν
- Καρδίτσα: Φωτιά σε αγροτική έκταση στους Σοφάδες
- Φωτιά στα Πολιτικά Ευβοίας – Αντιμετωπίστηκε σε 30 λεπτά
- «Ο Χεζόνια επιθυμεί να αποχωρήσει από τη Ρεάλ» – Οι ομάδες που τον θέλουν και ο Παναθηναϊκός


