
Εξιτήριο από τον «Ευαγγελισμό» για τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη
Οι γιατροί προχώρησαν σε λαπαροτομία για την αντιμετώπιση αποφρακτικού ειλεού λόγω συμφύσεων - Η μετεγχειρητική πορεία της Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη κρίνεται ως «άριστη» από τους θεράποντες ιατρούς
Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόσφκι Μητσοτάκη, με τη μετεγχειρητική της πορεία να κρίνεται ως «άριστη» από τους θεράποντες ιατρούς.
Όπως σημειώνεται στο ιατρικό ανακοινωθέν «σήμερα η κ. Μαρέβα Γκραμπόσφκι – Μητσοτάκη, έλαβε εξιτήριο από το ΓΝΑ “Ευαγγελισμός” και η μετεγχειρητική της πορεία κρίνεται άριστη».
Το χρονικό
Υπενθυμίζεται ότι η κ. Γκραμπόσφκι – Μητσοτάκη είχα αισθανθεί ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια οδικού ταξιδιού προς τη Λάρισα. Εκεί απευθύνθηκε αρχικά σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για προληπτικό έλεγχο, με τις πρώτες εξετάσεις να μην δείχνουν κάτι ανησυχητικό.
Ωστόσο, η σύζυγος του πρωθυπουργού επέστρεψε στην Αθήνα και μετέβη στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» για πιο ενδελεχή ιατρική αξιολόγηση, με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την εισαγωγή της.
Οι γιατροί είχαν προχωρήσει σε λαπαροτομία για την αντιμετώπιση αποφρακτικού ειλεού λόγω συμφύσεων.
- Γυναικοκτονία 43χρονης στην Κρήτη: Σενάριο για ύπαρξη συνεργού από τους συγγενείς της Ελευθερίας
- Ρωσία: Ουκρανικό drone έπληξε συγκρότημα κατοικιών στην πόλη Γεκατερίνμπουργκ
- Οι αυξήσεις μισθών στην ΕΕ από το 2020 – Γιατί οι Ευρωπαίοι δεν ζουν καλύτερα;
- Euphoria: «Άκρως επικίνδυνες» οι σκηνές με «σεξουαλικοποιημένα βρέφη» — προειδοποιούν ειδικοί
- LIVE: Φούλαμ – Άστον Βίλα
- Σκάλα Ωρωπού: Μήνυση από τον δήμο για τα μπάζα σε θαλάσσια περιοχή Natura – «Δημιούργησαν δρόμο 60 μέτρων»



