
«Χαμογέλα και πάλι!»: Πρωτιά στο δυναμικό κοινό το Σαββατοκύριακο
Η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου κατέλαβε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54
Την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέλαβε η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» με τη Σίσσυ Χρηστίδου, το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Απριλίου.
Ειδικότερα, η infotainment εκπομπή του MEGA κατέλαβε την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο 16% και τη μέση κάλυψη να αγγίζει τους 944.000 τηλεθεατές. Επιπλέον, ήταν πρώτη και τις δύο ημέρες στην προτίμηση επιμέρους γυναικείων κοινών, με ποσοστό 17,5%.
Η Σίσσυ Χρηστίδου και οι συνεργάτες της επιβεβαιώνουν τη σταθερή και διαχρονική σύνδεσή τους με τους τηλεθεατές, με το «Χαμογέλα και πάλι!» να παραμένει μία από τις αγαπημένες επιλογές για ενημέρωση και ψυχαγωγία, τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.
- Έκλεισε τα 54 ο Ριβάλντο: «Ευχαριστώ τον Θεό για όλες τις ευλογίες που έχει προσφέρει στη ζωή μου»
- Κεφαλονιά: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις – Τι σχέση έχουν τα άλλα άτομα που έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο με τη Μυρτώ
- Τέσσερα χρόνια φυλακή στον 22χρονο που έπεισε ηλικιωμένη να ξεθάψει 100.000 ευρώ από την αυλή της
- Η δημοπρασία του αιώνα: Πώς οι «σιωπηλοί μάρτυρες» της ζωής της Τζάκι Κένεντι Ωνάση καθήλωσαν τον πλανήτη
- Κώστας Αρβανίτης: Στην Κομισιόν οι ανοίκειες επιθέσεις κατά της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Ηλιούπολη: Αποκαλυπτικό βίντεο για το δυστύχημα με τον οδηγό μοτοσικλέτας – Τι ερευνούν οι Αρχές

