
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Προβάδισμα για την «Ένωση» (1-0) από αυτογκόλ (vid)
Στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ επί του ΠΑΟΚ, έστω και με αυτογκόλ του Τόμας Κεντζιόρα.
Προβάδισμα απέναντι στον ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε παιχνίδι για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Stoiximan Super League, κάνοντας το 1-0 στο 36ο λεπτό.
Συγκεκριμένα το γκολ για την Ένωση ήρθε από αυτογκόλ του Τόμας Κεντζιόρα, αφού ο Πολωνός κεντρικός αμυντικός της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη έστειλε καταλάθος την μπάλα στα δίχτυα του Αντώνη Τσιφτσή.
Ο Περέιρα βρέθηκε στα αριστερά δοκίμασε τη σέντρα και ο Κεντζιόρα πήρε την κεφαλιά προς τα πίσω η οποία δεν του έκανε το… χατίρι.
Δείτε το βίντεο:
- Συνεχίζει με δέκα η Αργεντινή: Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Έντσο Φερνάντες (vid)
- Έβρος: Εικόνες χάους και συμπλοκές μεταξύ Τούρκων οδηγών στις Καστανιές – Απίστευτη ταλαιπωρία στον συνοριακό σταθμό
- Γουιάνα: Ένα «τεράστιο κύμα» ανέτρεψε φεριμπότ που βυθίστηκε στον Ατλαντικό – Αγνοούνται 66 άνθρωποι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 20 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Τι αλλάζει με τις επαφές στο κινητό μας – Το Google Contacts αποκτά νέα ενότητα



