
Προσέφυγε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός για την τιμωρία του Τζόουνς
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προσέφυγε ΑΣΕΑΔ τόσο για την τιμωρία του Ταϊρίκ Τζόουνς, αλλά και για τον μη αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Super Cup.
Ο Ταϊρίκ Τζόουνς τιμωρήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών για τη χειρονομία του προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να απαντά άμεσα.
Συγκριμένα, οι Ερυθρόλευκοι κατέθεσαν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ καθώς όπως υποστηρίζουν, ο Αμερικανός σέντερ δεν έκανε κάτι το προσβλητικό αφού απλά σχημάτισε με τα δάχτυλά του το γράμμα «W» από τη λέξη «Win» για να πανηγυρίσει, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για λανθασμένη ερμηνεία της κίνησης.
Παράλληλα, η Πειραϊκή ΚΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για τη μη τιμωρία του Παναθηναϊκού με αποκλεισμό από το επόμενο Super Cup, αφού δεν είχε βρεθεί στη φετινή διοργάνωση λόγω του ταξιδιού του στην Αυστραλία, με τον Ολυμπιακό να αναφέρει πως πρέπει να υπάρξει αποκλεισμός για του χρόνου, θεωρώντας ότι η επιλογή του Αθλητικού Δικαστή δημιουργεί επικίνδυνο προηγούμενο.
- «Ελλάδα 2.0»: Κίνδυνος το «τρένο» μετασχηματισμού της οικονομίας να προσπεράσει – Τα «κλειδιά» που θα άλλαζαν την κατεύθυνση
- Ντίσκο, αλουμινόχαρτο και χριστουγεννιάτικα φωτάκια – Το παρασκήνιο της ταινίας Πυρετός το Σαββατόβραδο
- Yuriy Kosiuk: Ποιος είναι ο Ουκρανός «βασιλιάς του κοτόπουλου» που εξαγοράζει τη Νιτσιάκος
- O Ράις στηρίζει τους συμπαίκτες του μετά τον χαμένο τελικό του Champions League
- Τουρίστρια βούτηξε και κολύμπησε στη Φοντάνα ντι Τρέβι – Έφαγε πρόστιμο 500 ευρώ
- Αθήνα: Διακοπή της κυκλοφορίας στο Κέντρο λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης

