Την Τρίτη 21 Απριλίου θα παίξει ο Παναθηναϊκός το πρώτο του ματς στο Play-In Tournament της EuroLeague. Οι Πράσινοι που ολοκλήρωσαν τη διαδρομή της κανονικής διάρκειας με 22-16 θα φιλοξενήσουν τη Μονακό που ολοκλήρωσε με το ίδιο ρεκόρ αλλά έχασε την ισοβαθμία για ένα καλάθι. Οι Γάλλοι νίκησαν στο Πριγκιπάτο με 8 και έχασαν στο ΟΑΚΑ με 10 σε μια λεπτομέρεια που έμελλε να αποδειχθεί κλειδί.
Ο νικητής της Τρίτης τερματίζει 7ος και πηγαίνει να παίξει playoffs με το Νο 2 της κατάταξης, δηλαδή την Βαλένθια. Ο ηττημένος θα περιμένει να παίξει με τον νικητή του 9-10 για το 8ο και τελευταίο εισιτήριο για της διαδικασίας. Εκείνο που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια πάνω στον Ολυμπιακό.
Ο αγώνας για το όγδοο εισιτήριο θα γίνει το βράδυ της Παρασκευής (24/4). Είτε στο ΟΑΚΑ (αν χάσει την Τρίτη ο Παναθηναϊκός), είτε στο Πριγκιπάτο (αν χάσει η Μονακό).
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.