
Κρήτη: Χειμερινός κολυμβητής εντοπίστηκε νεκρός σε σπηλιά
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ενδείξεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια
Το γυμνό από ρούχα πτώμα ενός 50χρονου χειμερινού κολυμβητή εντόπισαν οι Αρχές σε θαλάσσιο σπήλαιο στα Φαλάσαρνα Χανίων στην Κρήτη.
Η είδηση του θανάτου του άνδρα προκάλεσε θλίψη και συγκίνηση στην τοπική κοινωνία, στην οποία ήταν γνωστό και σεβαστό πρόσωπο.
Όπως μετέδωσε το zarpanews.gr, το σπήλαιο βρισκόταν σε δύσβατο σημείο της περιοχής και οι αρμόδιες Αρχές κινητοποιήθηκαν άμεσα.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου Χανίων, καθώς και ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Κισσάμου, ωστόσο, για τον 50χρονο ήταν ήδη αργά.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο θάνατός του αποδίδεται σε παθολογικά αίτια, χωρίς μέχρι στιγμής να υπάρχουν ενδείξεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.
Η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στην αρμόδια ιατροδικαστική υπηρεσία για εξέταση, ώστε να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
- Νέα Αριστερά: Οι Έλληνες στρατιωτικοί και το αμυντικό υλικό μας δεν έχουν καμία θέση σε ξένη χώρα
- Ο Τζέιμς Χάρντεν προπονήθηκε στη Μύκονο – «Άρωμα» από NBA στο κλειστό της «Άνω Μερά»
- Κέρκυρα: Φωτιά στους Γιαννάδες – Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
- Κακοκαιρία: Στην Ιστιαία Ευβοίας τα μεγαλύτερα ύψη βροχής – Καταγράφηκαν 58.000 κεραυνοί
- ΚΚΕ: Νέα επιβεβαίωση της άμεσης εμπλοκής της Ελλάδας στις πολεμικές επιχειρήσεις στον Κόλπο
- Σταύρος Γεωργίου: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον γνωστό ποινικολόγο – Τη Δευτέρα απολογείται ο 28χρονος



