Γουέστ Χαμ – Γουλβς 4-0: Δύο γκολ ο Μαυροπάνος, βήμα σωτηρίας για τα «σφυριά» (vid)
Με τον Ντίνο Μαυροπάνο να σκοράρει δύο φορές, η Γουέστ Χαμ επικράτησε 4-0 της ουραγού και καταδικασμένης Γουλβς και πήρε βαθιά ανάσα στην προσπάθεια που κάνει να εξασφαλίσει την παραμονή της.
Ο Έλληνας στόπερ ήταν εκείνος που έκανε το 1-0 στο 42ο λεπτό με «αρχοντική» κεφαλιά, αλλά και εκείνος που έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα των «σφυριών» καθώς σκόραρε και το τέταρτο γκολ της ομάδας του στο 83′. Ενδιάμεσα, τα άλλα δύο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε επίσης ένας παίκτης, συγκεκριμένα ο Καστεγιάνος, σε ένα δίλεπτο μέσα, στο 66′ και το 68′.
Με τη νίκη αυτή που ήταν η 8η για τη Γουέστ Χαμ, έφτασε τους 32 βαθμούς και έστω και προσωρινά βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης, εκεί όπου βρίσκεται πλέον η Τότεναμ που έχει 30. Όσο για τη Γουλβς, γνώρισαε την 21η ήττα της και με 17 βαθμούς είναι τελευταία και επί της ουσίας καταδικασμένη.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.
Δείτε βίντεο με όλα τα γκολ και τα καλύτερα στιγμιότυπα από τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ και την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.