Αναβολή στο Πανιώνιος Betsson – ΑΕΚ λόγω της κακοκαιρίας
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πανιώνιος Betsson έκανε γνωστό ότι το εντός έδρας ματς (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος, αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Ο Πανιώνιος Betsson ανακοίνωσε ότι το εντός έδρας παιχνίδι βόλεϊ που είχε προγραμματιστεί για σήμερα (1/4) απέναντι στην ΑΕΚ στο πλαίσιο των playoffs του πρωταθλήματος αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας.
Οι Κυανέρυθροι διευκρίνισαν στην ανακοίνωσή τους ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί αύριο (2/4) και οι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα μπορούν να προσέλθουν με αυτό στο γήπεδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου
«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως η σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ αναβάλλεται λόγω της κακοκαιρίας. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη (02/04) στις 20:00. Οι φίλαθλοι που έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήριο θα μπορούν να προσέλθουν με αυτό στο γήπεδο. Τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν αύριο (Πέμπτη 02/04) κανονικά πριν την έναρξη της αναμέτρησης και μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων».
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Η ιστορία του Έντιν Τζέκο, δεν είναι απλώς μια αθλητική διαδρομή, είναι ένας θρίαμβος της ζωής απέναντι στον θάνατο. Στα 40 του χρόνια, το «παιδί του πολέμου», ο λαβωμένος ηγέτης της Βοσνίας δεν οδήγησε απλώς τη χώρα του στο Μουντιάλ, οδήγησε τις μνήμες μιας ολόκληρης γενιάς στο φως.
Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Στεφάν Λανουά μπορεί να επιλέξει αλλοδαπούς ρέφερι για τα ντέρμπι της Super League, όμως άλλαξε τακτική σχετικά με την παρουσία του στα γήπεδα των αγώνων
Δύο ώρες νωρίτερα, δηλαδή στις 18:00, αντί στις 20:00, θα ξεκινήσει τελικά τη Πέμπτη 2/4, ο τρίτος ημιτελικός της Novibet Volley League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.