
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
Εντονα αισθητός έγινε στην Κεφαλονιά ο σεισμός των 4,2 Ρίχτερ που σημειώθηκε μετά τα μεσάνυχτα σήμερα Σάββατο, με το επίκεντρό του να εντοπίζεται κοντά στο Ληξούρι.
Σεισμός μεγέθους 4,2 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ σημειώθηκε την 01:31 σήμερα Σάββατο στην Κεφαλονιά (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi).
Το επίκεντρο εντοπίζεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοδυτικά του Ληξουρίου
Οπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών εκ μέρους των τεσσάρων φορέων συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων βόρεια-βορειοδυτικά του Ληξουρίου.
Εντονα αισθητός
Το εστιακό βάθος του υπολογίστηκε στα 12 χιλιόμετρα, και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έγινε έντονα αισθητός στους κατοίκους του νησιού.
- Θάντερ – Σανς 119-84: Περίπατος στην πρεμιέρα των playoffs και 1-0 για την Οκλαχόμα (vids)
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος στις τιμές μετά το νέο κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ και την κλιμάκωση της έντασης
- Σοκάρει πατέρας που το παιδί του είναι σε κλινική απεξάρτησης από τα social media
- Η διακύμανση της βαθμολογίας: Τα «ups and downs» στην κορυφή της Super League (pic)
- Περού: Περισσότεροι από 3.000 διαδηλωτές καταγγέλλουν «νοθεία» στις προεδρικές εκλογές
- Το μπλε δαχτυλίδι αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνας έσπασε μια παράδοση πολλών γενεών



