
Τρομερή ατμόσφαιρα από τον κόσμο του Ολυμπιακού στο Παγκρήτιο (pics)
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, με τον κόσμο των «ερυθρόλευκων» να έχει μετατρέψει και αυτό το γήπεδο σε ένα μικρό «Καραϊσκάκη».
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κρήτη τον ΟΦΗ (14/3, 17:00) για την 25η αγωνιστική της Superleague, με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει έστω και προσωρινά στην κορυφή.
Οι Πειραιώτες είναι αυτή τη στιγμή στην τρίτη θέση στη βαθμολογία της Superleague, με 54 βαθμούς, μαζί με τον δεύτερο ΠΑΟΚ και στο -2 από την πρώτη με 56 βαθμούς ΑΕΚ.
Στο Παγκρήτιο Στάδιο βρίσκονται περισσότεροι από 2.500 φίλοι των Πειραιωτών που έχουν δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα και στην Κρήτη για τον Ολυμπιακό, όπως το συνηθίζουν άλλωστε σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη.
Ο κόσμος δεν αφήνει την ομάδα ποτέ μόνη της και έτσι και το Παγκρήτιο, έχει μετατραπεί σε ένα μικρό «Καραϊσκάκη» με το ερυθρόλευκο χρώμα να είναι έντονο και στις εξέδρες του.
Δείτε φωτογραφίες από τον κόσμο του Ολυμπιακού
- Αποταμίευση: Κάθε ένα ευρώ κινήτρου θα φέρει άνοδο του ΑΕΠ κατά δύο ευρώ σε βάθος πενταετίας
- Κρήτη: Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 28χρονης που την παρέσυρε με το αυτοκίνητο ο σύζυγός της
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Στη Βουλή πέντε αιτήματα άρσης ασυλίας σε βάρος της – Ποιες υποθέσεις αφορούν
- Η Κούβα ξέμεινε από ντίζελ και μαζούτ – Η Αβάνα ζητά από τις ΗΠΑ να άρουν τον αποκλεισμό
- 22 ημέρες ασκητής: Όταν ο Μάθιου ΜακΚόναχι ξόρκισε τους δαίμονες του στο Περού
- Τα ερωτήματα Σπίρτζη για την ανάσυρση της υπόθεσης των υποκλοπών από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου

