
Η Τσέλιε απέλυσε τον προπονητή της μετά την ήττα απο την ΑΕΚ
Με νέο προπονητή θα πάει η Τσέλιε στη ρεβάνς με την ΑΕΚ, μετά το βαρύ 4-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα.
Η σαρωτική νίκη της ΑΕΚ την Πέμπτη στη Σλοβενία επί της Τσέλιε με 4-0, στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» του Conference League, ήταν το τελευταίο ματς του Ιβάν Μαέφσκι, καθώς η διοίκηση ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας τους.
Ετσι η πρωτοπόρος του σλοβένικου πρωταθλήματος θα παίξει στη ρεβάνς της Αθήνας με νέο προπονητή στον πάγκο της. Ο 37χρονος Λευκορώσος τεχνικός ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ισπανού, Αλμπερτ Ριέρα, ο οποίος αποχώρησε το Φεβρουάριο για να αναλάβει την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και έμεινε για να τον αντικαταστήσει.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ ο Βίκτορ Καμπέλος αναμένεται να είναι ο αντικαταστάτης του Μαέφσκι.
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Επιμένει η κυβέρνηση στις αιχμές στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για να βγουν λάδι
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 21.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 21 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Θρίλερ με τo deal της Paramount με τη Warner Bros – H δικαστική ανατροπή
- Δέκατη νύχτα αμερικανικών επιθέσεων στο Ιράν – «Για να υποβαθμίσουν τις στρατιωτικές του δυνατότητες»
- Με παρερμηνεια των θέσεων της ΕΛΑΣ για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΕΑΡ προσπαθούν να δώσουν εγγυήσεις αριστεροσύνης



