
Χαλκίδα: Ανήλικος χωρίς δίπλωμα, τραυμάτισε ανήλικο πεζό
Τι συνέβη
Ένα ακόμη τροχαίο με ανήλικο οδηγό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, στη Χαλκίδα, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι καρναβαλικές εκδηλώσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες του evia online, ανήλικος οδηγός δικύκλου, δίχως δίπλωμα οδήγησης, κινείτο σε οδό κοντά στο άλσος Κανήθου, όταν παρέσυρε 15χρονο πεζό που βρισκόταν στις αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Ο 15χρονος τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για την παροχή ιατρικής φροντίδας, ενώ ο ανήλικος οδηγός συνελήφθη από τις αρμόδιες αρχές.
- Μενουδάκος για υποκλοπές: Σε χαμηλά επίπεδα αξιοπιστίας η Δικαιοσύνη
- Σαντορίνη: Σε ισχύ μέτρα της Πολιτικής Προστασίας – Πού απαγορεύεται η πρόσβαση λόγω γεωδυναμικών φαινομένων
- Γιορτή σήμερα 28 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 700 συμβασιούχοι εργασιακοί σύμβουλοι οδηγούνται στην ανεργία – Τι απαντά η διοίκηση
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 2-1: «Αγκάλιασαν» την έξοδο στο Champions League οι «κόκκινοι διάβολοι»


