
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα – Στο νοσοκομείο δύο άτομα με αναπνευστικά προβλήματα
H φωτιά εκδηλώθηκε σε στρώμα, με πιθανότερη αιτία την ύπαρξη αναμμένου κεριού
Πυρκαγιά ξέσπασε στις 2:40 τα ξημερώματα σε διαμέρισμα κοντά στη Σχολή Τυφλών, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στη Θεσσαλονίκη προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε σε στρώμα, με πιθανότερη αιτία την ύπαρξη αναμμένου κεριού. Στο διαμέρισμα διαμένει ζευγάρι ηλικίας 58 και 63 ετών.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δύο ένοικοι παρελήφθησαν προληπτικά από το ΕΚΑΒ, καθώς εισέπνευσαν καπνό κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς.
Η φωτιά περιορίστηκε γρήγορα χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας, που επιχείρησε στο σημείο με δύο πυροσβεστικά οχήματα και έξι πυροσβέστες.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές στο δωμάτιο όπου ξέσπασε η πυρκαγιά, χωρίς να επεκταθεί σε άλλους χώρους του διαμερίσματος.
Οι αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά.
- Κρήτη: Τουρίστρια τραυματίστηκε στο φαράγγι Κυκλάμινου – Επιχείρηση διάσωσης από την Πυροσβεστική
- Σε κίνδυνο τα οικονομικά Δήμων, σύμφωνα με τον Β’ Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΕ
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα κατήγγειλε ότι ο πρώην σύντροφός της πέταξε βαζάκια με εύφλεκτο υγρό στο σπίτι της
- Η κόρη του Πολ Γουόκερ, ο Βιν Ντίζελ και το Fast & Furious
- Καλλιθέα: Στον ανακριτή ο 58χρονος που άνοιξε πυρ σε μπαρ και τραυμάτισε την ιδιοκτήτρια
- Τέμπη: Στον Άρειο Πάγο συγγενείς θυμάτων – Ζητούν να διωχθεί για κακούργημα ο Κώστας Αχ. Καραμανλής



