
Πτώμα άνδρα βρέθηκε σε παραλία της Λακωνίας – Εξετάζεται αν είναι ο αγνοούμενος ψαράς από το Γύθειο
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το άψυχο σώμα βρέθηκε μόνο ένα παπούτσι και ένα φουλάρι στον λαιμό, χωρίς άλλα ρούχα.
Πτώμα άνδρα εντοπίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου στις 18:00, στην παραλία της Κοκκινιάς, στη Γλυκόβρυση Λακωνίας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του spartanews.gr, εξετάζεται αν πρόκειται για τον αγνοούμενο ψαρά από τη Σπάρτη, του οποίου τα ίχνη έχουν χαθεί εδώ και περίπου πέντε ημέρες και αναζητούνται από τις αρμόδιες Αρχές.
Το άψυχο σώμα μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο Μολάων για διαδικασία ταυτοποίησης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση, προκειμένου να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, το σώμα βρέθηκε μόνο ένα παπούτσι και ένα φουλάρι στον λαιμό, χωρίς άλλα ρούχα.
Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη.
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»

