Θεσσαλονίκη: Βίντεο σοκ – Άγριος ξυλοδαρμός 62χρονου από πατέρα ανηλίκου που είχε παρασύρει με το αυτοκίνητό του
Το επεισόδιο συνέβη μετά την αναβολή μιας δίκης για παράσυρση ανηλίκου από ένα δίκυκλο που οδηγούσε ένας 62χρονος άνδρας.
Άγριο περιστατικό μεταξύ αντιδίκων σημειώθηκε έξω από τα δικαστήρια στη Θεσσαλονίκη.
Ο 62χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, χωρίς να φέρει σοβαρά τραύματα
Το επεισόδιο συνέβη την προηγούμενη Τετάρτη, μετά την αναβολή μιας δίκης για παράσυρση ανηλίκου από ένα δίκυκλο που οδηγούσε ένας 62χρονος άνδρας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του ανηλίκου επιτέθηκε στον 62χρονο, τον έριξε στο έδαφος και συνέχισε να τον χτυπά.
Η ένταση έληξε ύστερα από άμεση παρέμβαση αστυνομικού και δικαστικού υπαλλήλου, οι οποίοι κατάφεραν να χωρίσουν τους δύο άνδρες.
Ο 62χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, χωρίς να φέρει σοβαρά τραύματα, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών.
Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, η οικογένεια του ανήλικου είχε ζητήσει εξωδικαστικό συμβιβασμό με χρηματική αποζημίωση, πρόταση που εκείνος αρνήθηκε. Κατά τον 62χρονο, αυτή η άρνηση αποτέλεσε την αφορμή για την επίθεση που δέχθηκε έξω από τα δικαστήρια.
Ο 62χρονος μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο, χωρίς σοβαρά τραύματα.
Ο 62χρονος ισχυρίζεται ότι η οικογένεια του ανήλικου είχε ζητήσει εξωδικαστικό συμβιβασμό με χρηματική αποζημίωση, κάτι που ο 60χρονος αρνήθηκε. Αυτή η άρνηση, κατά τον ίδιο, οδήγησε στην επίθεση εναντίον του έξω από τα δικαστήρια.
- Ιστορικό χαμηλό 43 ετών για τα Στρατηγικά Αποθέματα Πετρελαίου των ΗΠΑ
- Ιράν: Πλήγματα του στρατού σε βάση των ΗΠΑ στο Κουβέιτ – Χτυπήθηκε τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Ο Τραμπ υπέγραψε επιπλέον δασμούς 50% σε σειρά προϊόντων του Καναδά
- Ισραήλ: Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την απελευθέρωση των φυλακισμένων παλαιστίνιων επαγγελματιών υγείας
- Ο Ρούμπιο ανακοίνωσε την «δημοκρατική μετάβαση» στη Βενεζουέλα στις αρχές Αυγούστου
- Ουκρανία – Ρωσία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε εκατέρωθεν επιθέσεις

