
Τραγωδία στα Τζουμέρκα – 55χρονος βρέθηκε νεκρός σε ρέμα
Τραγικό συμβάν σημειώθηκε στα Άγναντα, στα Κεντρικά Τζουμέρκα, όταν ένας 55χρονος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρέμα.
Ένας 55χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν τη Δευτέρα (26.01.2026) σε χωριό στα Τζουμέρκα, βρέθηκε νεκρός σε ρέμα.
Η σορός του 55χρονου βρέθηκε σε ρέμα στην ΤΚ Αγνάντων στα Κεντρικά Τζουμέρκα, λίγες ώρες αφότου ο αδελφός του δήλωσε την εξαφάνισή του. Το τελευταίο στίγμα του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε τη Δευτέρα, όταν πέρασε από το καφενείο του χωριού και στη συνέχεια ξεκίνησε να περπατά πεζός.
Οι ώρες περνούσαν αλλά ο 55χρονος δεν επέστρεφε σπίτι του. Έτσι ο αδελφός του ξεκίνησε να τον αναζητά και ειδοποίησε τις αρχές.
Σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, άμεσα κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική η οποία εντόπισε σήμερα το πρωί τον 55χρονο χωρίς τις αισθήσεις του. Η σορός μεταφέρθηκε με φορείο και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομισθεί στο ΠΓΝΙ.
Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να αναδείξει η ιατροδικαστική εξέταση.
- Η «Επανάσταση των Φλαμίνγκο»: Πώς ο Κούσνερ ένωσε τους Αλβανούς εναντίον του Ράμα
- Υπουργείο Εξωτερικών: Καταδίκη των απειλών των Χούθι κατά της ναυσιπλοΐας από και προς τη Σαουδική Αραβία
- Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 28χρονο για τη δολοφονία του Σταύρου Γεωργίου
- LIVE: Ντιναμό Κιέβου – ΠΑΟΚ
- Ενστάσεις της ΕνΔΕ για το νομοσχέδιο Φλωρίδη και το αυτοδιοίκητο της δικαστικής λειτουργίας
- Εγκαίνια για τον Αυτοκινητόδρομο Ε65 – Δείτε Live


