
Ελληνικός αθλητισμός εν έτει 2026: Κομμάτια από το ταβάνι σε αγώνα βόλεϊ πέφτουν στα κεφάλια αθλητριών (vid)
Σε κίνδυνο τέθηκε η σωματική ακεραιότητα των αθλητριών κατά τη διάρκεια του αγώνα βόλεϊ για το πρωτάθλημα γυναικών ανάμεσα στον Άρη και τον ΑΟ Θήρας, όταν κομμάτια από την οροφή έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο.
Ένα πολύ επικίνδυνο περιστατικό έλαβε χώρα στο Άρης – ΑΟ Θήρας κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, αφού έπεσαν κομμάτια από την οροφή δίπλα από το κεφάλι αθλήτριας!
Όλα ξεκίνησαν όταν η παίκτρια των φιλοξενούμενων, Αμπότ Σιμόν, έκανε υποδοχή στο πρώτο σετ μετά από σερβίς του Άρη και η μπάλα πήρε ύψος, φτάνοντας στην οροφή του γηπέδου.
Έπειτα από αυτό, έπεσαν κομμάτια από το ταβάνι, με την αθλήτρια να μην αντιλαμβάνεται αρχικά τι συνέβη δίπλα της.
Η διαιτητής της αναμέτρησης έσπευσε αμέσως κοντά στην αθλήτρια και διέταξε να διακοπεί το παιχνίδι για να μαζευτούν τα κομμάτια και να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα, ενώ κοντά της για να την καθυσηχάσουν βρέθηκαν και οι υπόλοιπες παίκτριες.
Δείτε το σοκαριστικό περιστατικό στο 30:00

- Τα πέντε όπλα του Ιράν αν ο Τραμπ δώσει εντολή επίθεσης
- Ο Πρέσβης της Ισπανίας στην Ελλάδα στο Δημαρχείο Καλαμάτας
- Καρυστιανού: Κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά του Νίκου Καραχάλιου
- Μαλδίβες: Αυτή είναι η σπηλιά που έχασαν τη ζωή τους οι 5 Ιταλοί δύτες – «Είναι αδυσώπητη και κατάμαυρη»
- Οριστικό: Ο Μαρέσκα αναλαμβάνει τη Μάντσεστερ Σίτι!
- Πού θα πάτε το τριήμερο; Ό,τι κι αν διαλέξετε, η νέα σας βαλίτσα βρίσκεται στα καταστήματα ΑΒ!


