
Λάρισα: Νεκρός 31χρονος σε σφοδρό τροχαίο ανήμερα των Φώτων
Τραγικό θάνατο βρήκε το βράδυ της Τρίτης ένας 31χρονος μετά από σφοδρή σύγκρουση οχημάτων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Λάρισας – Αγιάς.
Στο πένθος έχει βυθιστεί η περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα στην είδηση του θανάτου, του 31χρονου Κώστα μετά από φοβερό τροχαίο που έλαβε χώρα χθες βράδυ, ανήμερα των Φώτων.
Υπό συνθήκες που διερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς, δύο οχήματα, συγκρούστηκαν μετωπικά με σφοδρότητα.
Από τη σύγκρουση το ένα όχημα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και βρέθηκε σε παρακείμενη αγροτική έκταση, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 31χρονου οδηγού.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 31χρονος ήταν μοναχοπαίδι με καταγωγή από τη Μελιβοία. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητό παιδί, ενώ εργαζόταν στο χώρο της εστίασης, σε κατάστημα στην περιοχή της Αγιάς.
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το «BBB» για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]





