
Χαλκίδα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Ο σκύλος δάγκωσε τον άντρα στο δεξί του πόδι προκαλώντας αιμορραγία και έντονο πόνο.
Άγρια επίθεση από σκύλο σημειώθηκε στη Χαλκίδα, με θύμα έναν γνωστό συνταξιούχο της πόλης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, ο άντρας περπατούσε πριν από λίγες ημέρες στην οδό Αγγελή Γοβιού, όταν ξαφνικά δέχτηκε επίθεση από σκύλο, ο οποίος τον δάγκωσε στο δεξί πόδι προκαλώντας αιμορραγία και έντονο πόνο.
Παρότι αρχικά θεωρήθηκε ότι επρόκειτο για αδέσποτο, σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για δεσποζόμενο ζώο που είχε ξεφύγει από την επίβλεψη της ιδιοκτήτριάς του.
Ο άτυχος συνταξιούχος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός. Λίγη ώρα αργότερα αποχώρησε, ευτυχώς χωρίς περαιτέρω επιπλοκές.
- Παναθηναϊκός: Η επιλογή του Ρογκαβόπουλου για το κρίσιμο τρίποντο και η «κατάχρηση» με τον Λεσόρ
- Κρήτη: Συγκλονίζει ο πατέρας του 20χρονου: «Αν γυρνούσε το παιδί του πίσω, ας σκότωνε το δικό μου»
- Πιερία: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατος 73χρονου – Βρέθηκε νεκρός στην αυλή του
- Νέα Αριστερά: Καμία συναίνεση στην καταστροφική Συνταγματική Αναθεώρηση του Μητσοτάκη
- Δημήτρης Γκιώνης – Πέθανε ο συγγραφέας και δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ
- ΣΥΡΙΖΑ: Καμία συναίνεση με τη σκοτεινή κυβέρνηση για αναθεώρηση του Συντάγματος, θα καταθέσουμε δική μας πρόταση

