
Ολυμπιακός – Ντουναϊσβάρος 16-8: Σαρωτικές οι Ερυθρόλευκες, έκαναν το 3/3
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 16-8 της Ντουναϊσβάρος και έκανε το 3/3 στη φάση των ομίλων του Champions League Γυναικών.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 16-8 απέναντι στην Ντουναϊσβάρος στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League πόλο Γυναικών.
Οι ερυθρόλευκες είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, με καλή αμυντική λειτουργία, επιθετικό πλουραλισμό και συνολικά, μέσα από την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησαν, έκαναν το 3/3 στη διοργάνωση, ενώ παραμένουν αήττητες στη σεζόν 2025-26, σε όλες τις διοργανώσεις σε Ελλάδα και Champions League.
Ο Ολυμπιακός πάτησε… γκάζι από την αρχή του αγώνα, καθώς οι ερυθρόλευκες προηγήθηκαν με 2-1 και με «ατσάλινη» άμυνα, δεν άφησαν την Ντουναϊσβάρος να ξεφύγει στο σκορ. Ακολούθησαν διαδοχικές ισοπαλίες (2-2, 3-3, 4-4) και το πρώτο οκτάλεπτο έληξε με προβάδισμα του Ολυμπιακού με 5-4.
Με μόλις ένα γκολ ολοκλήρωσε η Ντουναϊσβάρος το δεύτερο οκτάλεπτο, αφού οι ερυθρόλευκες πήραν κεφάλι στο ματς και είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού.
Η Άντριους έκανε το 6-4 στην αρχή του δεύτερου οκταλέπτου, ακολούθησε γκολ της Πλευρίτου και το τελικό 9-5 της περιόδου «έγραψε» η Νίνου με εύστοχη εκτέλεση σε πέναλτι με τον Ολυμπιακό να προηγείται με +4. Στην τρίτη περίοδο, η Ντουναϊσβάρος προσπάθησε να κάμψει την αντίσταση του Ολυμπιακού και με δύο διαδοχικά γκολ προσπάθησαν προσωρινά να μειώσουν για το 10-7.
Όμως, οι παίκτριες του πειραϊκού συλλόγου, επιβεβαίωσαν την ανωτερότητά τους και έφτασαν ακόμη και στο +5, με την Άντριους να πετυχαίνει το 14-8, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η προτελευταία περίοδος της αναμέτρησης.
Τα οκτάλεπτα: 5-4, 4-1, 5-3, 2-0.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Σταματοπούλου, Λαναρά, Κουρέτα, Διρχαλίδου, Τριχά, Άντριους 6, Σιούτη 2, Κραβαρίτη, Νίνου 4, Πλευρίτου 3, Τορνάρου, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Φαν ντεν Ντόμπελστιν, Σέκουλιτς.
ΝΤΟΥΝΑΪΣΒΑΡΟΣ: Μάτζκο, Μίχοκ, Μπόρσι 1, Γιονκλ, Χόρβατ 2, Μαχιέου, Σζάμπο 1, Γκάρντα 3, Παλ, Μιλίτσεβιτς, Σούμεγκι 1, Κάκας, Κατσιμπρή.
Η βαθμολογία:
Ολυμπιακός 9 βαθμοί
Ουίπεστ 6 βαθμοί
Ντουναϊσβάρος 3 βαθμοί
Άλιμος ΝΑΣ Betsson 0 βαθμοί
Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού:
Άλιμος ΝΑΣ Betsson – Ολυμπιακός 8-17
Ολυμπιακός – Ουίπεστ 9-6
Ολυμπιακός – Ντουναϊσβάρος 16-8
13/12, Ολυμπιακός – Άλιμος ΝΑΣ Betsson
21/02, Ουίπεστ – Ολυμπιακός
21/03, Ντουναϊσβάρος – Ολυμπιακός
- Παύει ο Δακτύλιος από σήμερα – Μέχρι πότε θα ισχύει η ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο
- Ρωσία: Επίθεση από την Ουκρανία με drones κοντά στην Αγία Πετρούπολη – Πυρκαγιά σε αποθήκη
- Συνταγή: Σουτζουκάκια με ρύζι
- Ο Ντόναλντ Τραμπ ενέκρινε πυρηνική συμφωνία με τo Ριάντ – Αντιδράσεις για τον φόβο εξάπλωσης των πυρηνικών
- ΠΟΥ: Επτά μέτρα για μείωση των πνιγμών που αυξάνονται με την κλιματική αλλαγή
- ΗΠΑ: Βομβάρδισαν το Ιράν για 13η συνεχόμενη νύχτα – Το πετρέλαιο περί τα 100 δολάρια το βαρέλι




